Tıkanık ilişki
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Tıkanık ilişki
-
03-10-2022, 07:15:03Merhaba hanımlar hemen konuya gireyim universite son senemde biriyle tanıştım ve ilişkim başladı her yonden cok iyi seviyorum seviliyorum neyse ben mezun oldum şuan ailemin yanındayım sevgilimle toplam 6 ay beraber 6 ay uzakta olacak şekilde yuruttuk halada yurutuyıruz hicbir şikayetim yok gunde 50 kez arar normal goruntulu kendiside diyor sende beni istediğinde her an ara diye ve aradığımda şak diye acar şifrelerimiz birbirimizde bunları soyluyorum cunku ilişki iyi birbirimzden bir haber değilizz uzaktan bu kadar olması bile cok iyi uc gunluğune yaşadığım şehire geldi bu uc gun cokk guzel gecti ozlemişim hasret giderdik doya doya bundada bir problem yok. Asıl mesele kendisi okudugum şehirde sozu gecen biri eli kolu uzun ve seneye icin yuksek lisansla beni tekrar oraya aldırmak istyor ev tutup yaşamak bundada problem yok bende aynı şekilde istyorum ama tek bir sorun var daha doğrusu hissettiğim ben bu uzakta ki 6 ayda onun yokluğuna alışmışm ilk zamanki kadar heyecanlı değildim benim bu kişiye sevgim var ama sevgisinden ziyade ben cok alışmışım her gunumuz mesajdada olsa dolu dolu geciyor cok alıştım sevgiden ziyade onun ilgisinee ustume duşmesine aramasına sormasına kapıldığımıı hissettim ve işin icinden cıkamıyorum bitirmek isremiyorum ama bir yanımda tekrar o şehre donup aynı eve girince yine eski heyecan sevgi olurmu diye cok duşunuyorum ve gercekten cıkmazdayım sevmiyorum diyemem cunku cok kıskanıyorum deli gibi ama ne biliyim ben kendi duygularımı cozemedim benden anlayan varsa bir el atsın banada