merhaba,
yaklaşık 2 yıldır ozel bir şirketin muşterilerle goruşen bir biriminde calışıyorum. arkadaş ortamım iyi ancak cok stresli bir işim var. bilgisayarımı yanımda taşımam, saat başı telefondan mail kontrolu yapmam lazım. yani saat 5 mesai bitti durumum yok, ctesi ve pazar da aynı şekilde. ani bir şikayet, sorunda inceleme yapmam gerekiyor. surekli iş yetiştirmekten sıkıldım, bu kadar yoğun olmadığında bir şekilde geciyor zaman ama son donemde kampanya vs. gercekten daraldım. ayaklarım geri geri gidiyor. cıkmayı duşundum ama piyasa kotu. cıkmak istediğimi yoneticim bildiği icin maaşıma herkesten fazla da zam yaptı, evliyim, eşim sorun etmiyor işten cıkmamı ama evde oturunca da cok sıkılacağımı biliyorum. cocuğum yok, bebek duşunuyoruz, şimdi işten cık, yeni işe gir, oğren zor geliyor. burada devam etsem bebek olunca 6 ay maaş da alırım diye duşunuyorum. sabah işten cıkıcam diyorum akşam aman neyse piyasada iş yok otur oturduğun yerde diyorum. benim gibi olanlar kendinizi nasıl motive ediyorsunuz, ne yapıp da daha istekli olmaya calışıyorsunuz? teşekkurler.