Herkeze iyi akşamlar
Ben 2 bucuk yıldir evliyim bir cocogum var 1 yaşında . Benim kp 12 yıl once olmuş kv koyde cocukları ile yaşıyordu benim eşim en kucuk cocuğu
Biz evlenecegimiz zaman eşim kışın koy soğuk oluyor ve kimse kalmıyor bu yuzden bir sure bizimle ve diger cocuklari ile kalsın diye konusup anlaşmıstık. 3 cocugu var hepimizde belli bi sure kalıp havalar ısınınca koye gidecekti ama tabiki oyle olmadı.
Bana geliği vegitme zamanı geldiğinde de hep bir bahane bularak gitmeyi geciktirir gecen kış hic diğer cocuklarına gitmeyip hep benle kaldi.
Sadece 4 ay olduğu icin sorun etmedim bu arada kv ile aramiz fena degildir genel olarak anlaşmaya calisırim.
Şimdi sorunuma gelecek olursak benim eşim kısa donem askerlik yaptı (dugunden once bazı aksilikler sebebi ile yapamamis ve mecburen evli iken yapti) askerden geleli yaklaşık 3 ay olacak kv de oglu askerden geldiği icin normalde gelme zamanindan once yanimıza geldi 3 aydır bizimle. Tabiki her zaman ki gibi surekli gidecem gidecem diyip hep yeni bahane bulup gitmiyor.
Ama tabi hala gitcem demeye de devam ediyor gidecekmiş lafta.
Normal zamanda olsa cok dert etmeyecem ama eşim askerden geldiğinden beri bizimle dogal olarak biz hic ozlem gideremedik. 6 ayın ozlemi hala bizle
Askerdeyken yaptıgımız planlarin hic birini yapamadık.
Bende cok sıkılıp, bunalıp eşime batladım şimdi aramız bozuk.
Eşime karşı 2 gundur tavırlıyım cunku annesinin kırılmasını istemiyormuş 2 ay daha sabredelim diyor.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum koye en fazla 2 ay sonra gidecektir 2 ay daha sabretsem mi ?
Ya da inceldiği yerden kopsun mu eşime karşı aldıgım bu tavrı surdursem mi ?
Benden ayrılamayan Kaynanam !!!
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Benden ayrılamayan Kaynanam !!!