Merhabalar nasipse bir haftaya ikinci cocuğum dogacak. Calısıyorum dogum iznine ayrıldım. Bir haftadır evimi bu halimle temizlemeye calısıyorum. Gel gelelim zaten aileden kimse yok yanımda bir de bu adamın sacma sapan tavırlarıyla ugrasıyorum. Dun su sıparıs ettik geldi damacana in dibinde bir ıkı lıtre su kalmıs esime su gelince ver dedım surahıye bosaltayım oyle teslim et adama bos sıseyı bi bagırdı onu inceden yapacaktın dedi adam duydu muhtemelen. O kadar zoruma gıttıkı anlatamam. Bugun de mesaj attım kartlarımız dolu ozel hastanede dogum yapcam kartları taksitlendirme yapacaktı dogum parasını verecektik ne yapmayı dusunuyorsun dedım sonucta dogum yapacağım gun belli niye yapmadın dedım. Sen karısma halletcem falan dedi. Birkac saat sonra aradı ben bankada bayanın yanindayım dedi yani banka gorevlısının sartları soyleyım dinle sonra bana eksıme dedi. Dusunebılıyor musunuz bayanın yanından benle nasıl konusuyor o kadar agırıma gıttıkı anlatamam. Birbirimize girdik. Ne yapmaya calısıyor. Sonra da yok ben oyle demek istemedim bilmem ne. Ne olur bıseyler yazın