Hani bu unutanı unutmak, sevmeyeni sevmemek, aramayanı aramamak olayı varya, işte bu bende yokkk. Bunu başarabilen nası yaptığını anlatabilir mi?
Haftalardır kendimi tutuyorum aramamak icin, yıprandım resmen surekli aklımda. 2 kez denedik. Bunun birinde o istedi, ben uzunca zaman istemedim sonra tamam deneyelim dedim tam kendimi kaptırdım hoppp ilişki yaşamakta sorun yaşadığını, arkadaş kalmak istediğini soyledi.
Tamam dedim, aradan 1 hafta gecti dayanamadım yazdım napıyosun vs tarzı. O hemen olayı sevgili olmaya getirdi, cok istiyorum bana zaman ver deneyelim dedi. Peki dedim. Ertesi gun yine yapamayacağını soyledi, unut beni dedi.
Bende olmazmış zaten senden cok net anladım bunu yolun acık olsun dedim ve bitti. Ama bu konuştuğumuz donemlerde evlilikten vs bahsetti, kendimi cok iyi hissettirdi yanındayken, kesin bu cocuk bana aşık diyodum icimden, yanında cok huzurluyum vs gibi bi suru cumleleri oldu. Bi daha aramadım yazmadım hatta engelledim instadan, numarasını falanda sildim. 2 hafta gecti ustunden. İnanılmaz yazasım insta dan takip edesim var.
Yapmamam gerekiyo biliyorum ama icim o kadar dolu ki onla, gece gunduz aklımda. Aşık mı oldum nedir bilmiyorum. Surekli onu duşunuyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Yapmamam lazım aramamalıyım. Ama cok zor tutuyorum kendimi. Hayatımı etkiledi resmen, hic bişeye konsantre olamıyorum. Kafanı meşgul et demeyin 2 hafta sonra sınavım var ona calışmalıyım. Cıkıp gezip tozamam ama boylede olmuyo. İlk defa bu duruma duştum. Ben 24 o 28 yaşında bu arada.