Okadar bunaldım ki ne bicim bi devir bu neden boyle . Biz kucuk bir ilcede yaşıyoruz . Bu aralar bi boşluktayım hayatıma girmek isteyenlere şans veriyorum . Biriyle konuşuyodum okadar yeniydiki direk cinsellik konuşmak istiyordu. Onla goruşmeyi kestim
Bide benim bi arkadaşım vardı şakayla benden hoşlandığını soylerdi daha once buluşmuştuk zaten bikere elimi bile tutmamıştı o benim arka bana eve gel otururuz dedi kotu bişey aklıma gelmedi gittim ve benle birlikte olmak istedi reddettim . Daha sonra mesajda tekrar buluşmak istediğini soyledi ve reddettim konuşmayı kestik .
3. İnstagramdan tanıştığım biri vardı cok onceden konuşmuştuk bu gun bi hikaye attım yanıt verdi gelmek istedi bende kuzenlerimle cafedeydim zaten . Oturduk eve bırakmak istedi istemedik biz kendimiz gittik . Akşam mesaj attj benle goruşmek istiyomuş ama sevgililik ona gore değilmiş bende dedim yanımdaki insan bana ait olmalı oda ait olurum bi hissimde olur ama sevgililiği kaldıramam dedi neyse konuşurken bana sarılıyım opuyum seeni istiyorum muhabbetine getirdi konuyu bende dedim ne cesaret boyle şeyler soyleyebiliyorsun benim senle ne muhabbetim oldu dedim sildim ben de mi vae bişey onlarmı anormal ben sadece sevilmeyi haketmiyomuyum ?
Benim ustumde sevilmez cinsellik yaşanır mı yazıyo ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Benim ustumde sevilmez cinsellik yaşanır mı yazıyo ?