Kızlar kızım 10, 5 aylık oldu. Cok hareketli bir bebek şukur. Bebeğim de şu durum var. Mesela bi oyuncak goruyor ya onunla en fazla 5 dk oynuyor sonra donup başka şeylere yoneliyor mesela tırmanmak Fransız camlarımız gidip ona vurup bağırmak kucakta gezmeyi istemek gibi devam ediyor. Beraber oyun oynamak istiyorum ama o daha cok al beni gezdir modunda. Bir suru farklı becerilerine hitap edeceği oyuncaklar aldık durum yine aynı bakıyor biraz oynuyor sonra gidiyor bu normal mi ne yapayım ben. Mesela zeka kartları var gosteriyorum konuşuyorum anlatıyorum ama o onları yemeyi tercih ediyor. Onu sıkmak istemiyorum mukemmeliyetci değilim. Fakat bu durum oğrenemez mi sorusunu akıma getiriyor. Mesela konuşuyorum yuksek sesle masal anlatıyorum ama o kucağa gelip sacımı yolmayı tercih ediyor anlatıyorum yolmaması gerektiğini ama ben bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba. Kendimi yetersiz hissediyorum. Mesela bazen bırakıyorum kendi oynasın diye ıh ıh diye ustume atlıyor falan yani normali bu mu acaba ben mi abartıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum ben ya. Ayrıca calışan bir anneyim acaba etkisi var mıdır bu durumun.