Herkese merhaba.Bir konuda akıl almak istiyorum((( lutfen yargılayacak tarzda yorumlar yazmayın zaten kotu hissediyorum kendimi.Ben 4 yıl falan once internette biriyle tanışıp sevgili olmuştum. O zamanlar 19 yaşındaydım daha ve bu cocuga baya bağlanmıştım, zaten ilk sevgilimdi.Şimdi bizim aramızda cinsel ilişki olmasa da, zaman zaman yakınlaşmalar oldu ,yuzeysel sevişmeler yani.Ama belirttiğim gibi asla cinsel ilişki olmadı aramızda.1 bucuk sene falan devam etti ilişkimiz, kendisi cok takıntılı, aşırı kıskanc, hatta fevkalede kıskanc biri olduğu icin bitirmek zorunda kaldım.Tabi bana ihanet etmesinin de rolu oldu bu kararı almamda.Velhasıl ayrıldık ve bir sure hic ses cıkmadı bundan.Sonra yeniden bana yazmaya, aramaya başladı ve bambaşka yuzuyle karşılaştım.Surekli benimle goruşmek istediğini soyluyor, redd edince tehditler savuruyordu.Bir keresinde sosyal medyada anonim soru sorma sitesinde kimliğini belirtmeyen bir kişiden benim ne mal olduğumu bildiği, sevgilimle seviştiğimi bildiği, namuslu ayakları yapan bir yalancı olduğum tarzında bi mesaj aldım.Bunu hemen eski sevgilime belirttim ve bana sanki hic birşey olmamış gibi : ben aramizda gecenleri bir arkadaşa anlattım, o da sana takılmak icin oyle yazmıştır, soylerim bir daha yapmaz dedi

(( şerefsiz herif işte, birşey diyemedim ben.Şimdi beni asıl duşunduren meseleye geliyorum,bu son olay 1.5 sene falan once yaşandı, o zamandan beri ses yok yine.Ben bir cocukla taniştim, facete de ekledim, ve bir gun gecmiş sevgilimin onun arkadaşlık listesinde oldugunu gordum, dunyam başıma yıkıldı.Ya bir gun konu eskilere gelir ve benimle yaşadıklarını anlatırsa.Bu tanistigim cocukla cok seviyeli bir ilişkimiz var, zaten eski hatalarimi İnşallah bir daha asla tekrarlamam.Ama gecmiş peşimizi bırakmıyor(((( bir de en buyuk hatam yuzum gozukmese bile eski sevgilime bir kac tane ustsuz foto atmıştım.Cahillik iste şimdiki aklım olsaydı yaparmıydım.Yani konuşur ve eski fotolarımı da isbat olarak atarsa, ben biterim.Tabi eski fotoların kalıp kalmadığını da bilmiyorum, sonucta 3 seneden fazla zaman gecti.Akıl verir misiniz bana nasil davranmaliyim? Ağzini aramak icin gecmiş sevgilime yazarsam, hata yapmış olurmuyum? Konu baya uzun oldu, ozur dilerim(
Bu arada şimdiki arkadaşimla internette tanismadim, ortak arkadas vasitasiyla tanistik, sonradan faceten ekledim.