Gorumcem metroya yakın oturuyor işyeri de metro durağının dibinde. Bazen akşam 6da bazen de 10 bucukta cıkıyor. 1 bucuk yıldır bu şehirdeyiz arabamız var. Eşim bir gun izinli bir gun calışıyor. İzinli olduğu her gun kardeşini işten alıyor, yaz kış, bahar farketmiyor. Bazen işe goturduğu de oluyor. Annesini de aynı şekilde getirir goturur. Bı AVM den alır kardeşini annesini başka bir AVM ye goturur. Bir kez olsun gelemem ben yorgunum dediğini hatırlamıyorum.
Neyse bir oğlumuz oldu, ilk ay kontrole gideceğiz, yani ilk cocuk emzir, altını değiştir, kıyafet giydirme derken randevu saatine yetişemedik yoldayız, arabayı hızlı ve agresif suruyordu, dedim sakin ol kaza olsa Allah korusun daha cok sorun, en fazla almazlarsa yarın yine gideriz dedim. O anda " Oldu bir de yarın mı cıkacağız, cıkamam ben" dedi.
Ben de kendimi tutamadım kardeşini yorgun bile olsan akşam 10 bucukta evden kalkıyorsun alıp evine goturuyorsun. Ne var oğlunu bir kez de yarin gotursen ki dedim. Bir şey diyemedi, cunku haksızdı.
Şimdi yine bir şeyler oluyor eksik ihtiyac falan. Gidiyoruz ya da kendi alıp geliyor . Yine denk geldi işte ben goturuyorum da bilmem ne dedi. Tamam normal gibi diyor ama her şakanın altında bir gerceklik var ben de ikinci veya ucuncu kezdi yine kardeşini soyledim. O da senin de gozune battı dedi.
Normalde hic lafını etmiş değilim inanın ama o birkac kez boyle deyince ben de istemsiz bunu diyorum .
Sizce gercekten de gozume mi batmış ?