Merhaba,daha once ailemle ilgili bircok konu actım,ama hala atlatabilmiş değilim.annemle babam boşandığından beri icimde bir eksiklik var,bazen alışır gibi oluyorum bazen uzuluyorum ama annemin mutlu olduğunu gorduğum zaman seviniyorum
Ama babam mutsuz,halamın yanında dedemle kalıyor
Anneme artık fazla gitmiyoruz kadın biraz dinlensin diye,babada gidemiyorum halamla aram kotu anneme laf soylediği icin bir de hafta icleri ve sonları cok yoğun oluyorum cocuğumu eşim goturuyor babam goruyor seviyor
Babamla zaten cok samimi değildim yani gormesem ozlemem,vakit gecirdiğimiz zamanlar oldu ama gormeyince de ozlemiyorum
Hafta sonu aradım nasılsın diye bir soğuk konuluyor kısa cevaplar veriyor anladım tabi,annemi arıyorum anneme de bayadır gitmiyorum ama annem hic surat asmıyor aman kızım siz mutlu olun diyor ama babam soğuk soğuk ne istiyor anlamadım ki,boyle olacağı belliydi ama anneme olan sivri dili yuzunden annen boşandı
Kardeşim bekar olduğu icin o zaten fazla gitmiyor,bazen vicdan yapıyorum bazen kucukluğum aklıma geliyor o arkadaşlarıyla bekar gibi takılırken bizi duşunuyor muydu surekli annem yanımızdaydı hak etti diyorum,bilmiyorum aradaki mesafeyi bir turlu ayarlayamadım