Guncelleme 19. Sayfada
İcim icimi yiyor buraya yazmakta
istemedim aslında ama zaten ben bu yuzden uye oldum utanmadan yazicam yoksa kimseye bi şey anlatammaktan hasta olurum...

Cok zor zamanlar geciriyorum hamilelik oncesi hamileligim doğumun her seyim zor oldu... 1 ay hastanede yattım odemlerden oturu 100 kilo oldum daha fazladir belkide... yani yuruyemedim bile eşim o donemde bana cok yardımcı oldu yıllık iznini aldı beni her gun yikadi giydirdi bana bebek gibi baktı yeri geldi alt bakımı bile yaptı allah razi olsun ondan... tabi sevgisini de esirgemedi optu sevdi vs .. simdi 45 gunluk bebeğim var eskiden 50 kiloydum ve yeni vucudum benim moralimi bozuyordu hala bozuyor ya yine bunada cok.şukur... su an 66 kiloyum bu arada ...

Lafı. Cok uzattım ama psikolojimi bilin istiyorum... bu sure zarfinda kv beni doğumdan sonra once gecmiş olsun diye aramadı eşimi arıyormuş tabi icimde soğuma oldu ona karsi hic sevmiyorum simdi gorumcelerimi severim ama onlar arar sorar.. ustelik kv kp 10 gun bende kaldı onlara bide bebeğe baktım kafayı yicektim artik neyse gittiler yine sık sık geliyolar ama...

Asil sorunuma geleyim... nasıl desem bizim cinsel hayatımız aktifti bir sure uzak kalsak ta hep birbirimizi cok arzuladimizi soyledik birbirbimize...

Eşim bebek doğduktan sonra cok değişti sanki beni eskisi gibi sevmiyor allah var bebeğini cok seviyor ama bakmakta bana yardımcı olmuyor yarin ise gidecekse bebek ağlayinca salona gidip uyuyor cok uzuluyor oysa bebek aglamyinca ben ona sarılıp uyumak isterim onu cok ozledim zaten
Bu gece ben salona gectim esim cok erken kalkacak rahatca uyusun diye cunku bebek surekli ağlıyordu sonra icimdende o kadar ağlıyor bebek insan bi yardıma gelir diyordum cunku ben hic uyuyamiyorum neyse yatak odasına gittim bez almak icin bebek altını degistirecektim fakat esim elinde telefon mast yapiyordu kapıyı hızlıca vurdum salona geldim icim soğudu ben bu haldeyken onun onu yapmasına sinir oldum...
sonra hic konuşmadım terbiyesiz dedim beni aldatıyorken yakaladim hala uste cikiyorsun dedim vs.. eğer sadece mast yapsa bi şey demem ama telefona bakıyordu yani neyi hayal ediyor resmen aldattı beni işte... oda sacmalama duyan aldatıyor sanacak dedi el kaldırdı ama vurmadı...
ustelik dikişlerime rağmen ben acim olsada cinsel ilişkiye girmeye başlamıştık her gun istiyor zaten ama bebek varken bazen yorgun oluyorum zaten dr yasakladı bi sure daha ama onu tatmin etmemi istedi ben istemedim biraz soğudum ondan yorgundum hemen başkalarını hayale gecmiş sanırım..

Ve ozur bile dilemedi tepeme cıktı ben yatak odasına donunce bebek ağlıyor diye salona yattı ben 2 saatlik uykuya hasret o calışıyorsa ne olmuş ben bebek ev isleri daha cok yoruluyorum bir gun bebeğe baktı sadece bir gece ve gun boyu uyudu bu bebek beni mahfetti deyip ee ben her gun bakıyorum ve uyuyamiyorum bile... evi tertemiz tutuyorum yemek yapıyorum ama bu gece bebek durmadı ona yaptığım cayı neden kaldirmadim diye bir suru kalbimi kirdi bende bebek durmadı sen kaldirsaydin dedim ...

Asil sorunu soylemeyi unutmusum dedim ya bebek doğunca sanki beni sevmemeye başladı diye işten gelince iste seni cok seviyorum felan diye opuyo beni seviyo sonrada cinsel bi şeyler istiyor bana artik beni sahte seviyor gibi hissediyorum sanki sadece arzuladiginda seviyor beni ee her gun arzuladığı icin bende dedim bugun romantik takilalim sev oksa beni ama cinsellik yasamayalim zaten yorgunum oda iste bu sefer kendi yolunu bulmuş...

Ve oyle deyince sevmeyi kesti sanki beni sadece cinsel obje mi goruyor arzulayınca seviyor resmen o beni sevdiğinde bu aklıma.geliyor bende zorla karşılık vermeye başladım mesela zorla seni seviyorum diyorum sanki rol yapıyor..

Birde cok guzel bayanım cilveliyim allah tarafindan ama sadece eşime karşı onun isteğine hep karşılık vermeye calışırım buna rağmen bana bunu yaptı bebek doğdu beni sevmeyi bıraktı iste ... gercekten bebekten sonra olurmu sevmez mi beni artik gercekten aşkı bitermi bana aşk sozleri şarkıları atıyor mesajda bana ama inanasim gelmiyor cok guzelisn diye seviyor beni ama sanki ben mutlu olayım diye yapıyor gercekten sevdiginden değil ne bileyim iste cok yorgunum uzun oldu ama iyi oldu icimi doktum