Eşimle 2 yılı doldurmak uzereyiz evlilikte. İlk zamanlar cinsellik normal denecek sıklıkta oluyordu 2-3 gunde bir gibi. Daha sonra bu aralık 4-5e cıktı ve ben yaklaştıkca eşim şakayla karışık reddetmeye başladı. Bi donem bebek istediğimiz icin arttı ve hamile kaldım. Sonra hamileliğimle alakalı bir problem olmamasına rağmen yine azaldı ilişkilerimiz. Bu konuyu onunla cok konuştum neden boyle oluyor dedim birkac bahane soyledi yorgun oluyorum vs gibi ama bana hak verdi ve artık ozen gostereceğini soyledi. Defalarca konuşmaların ustune bir iki gun duzeldi sonra her şey yine aynı. Son ilişki tam 2 hafta once oldu ve ben bu konuyu artık acmıyorum, ilişkiyi başlatacak hicbir yakınlaşmada bulunmuyorum. Yaşayan bilir ister istemez gururuna dokunuyor insanın. Bu surede eşim birkac defa adım attı geliştirdim ben reddettim. Bu konuda gercek anlamda soğuduğumu hissediyorum. Bir şeyler duzelsin diye surekli cabalamış beklemiş ve sonuc hep husran olmuş her şey gibi. Eşim konusunu acarsa bu hislerimi onunla da paylaşacağım. Acmazsa benim artık bu konuları acmaya hic mecalim kalmadı. Tutumum yanlış mı, başka yapılacak bir şeyler var mı? Siz olsanız ne yapardınız?