Eşim ailesine cok duşkun
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim ailesine cok duşkun
-
03-10-2022, 07:03:35merhabalar. Ben 5 yıllık evliyim. Bir bucuk yaşında bir bebeğimiz var. Eşimle normal zamanlarda iyiyiz ama ailesine aşırı duşkun. Her gun mutlaka konuşurlar telefonda (ayrı şehirlerdeyiz ama sinir oluyorum her gun her gun). Bir araya geldiler mi de eşimi ailesi el ustunde tutar. Mesela dun, eşim kanepede uzanıyodu ben de yanına oturmak istedim. Kayınpederim kalktı, gel buraya otur falan dedi tum aile yer değişti sırf eşim uzansın diye. Ben niye falan deyince kayınpederim, “sen cocuğunu sevmiyosun heralde, o da benim cocuğum” diyo. Sanki onun oğlu bebek. Eşimi inanılmaz el ustunde tutuyolar. Biz yurt dışına yerleşmeyi planlıyoruz, eşimin kardeşi ve eşi hemen plan yapmışlar yazın gelmek icin. Daha biz bi gidelim de. İşte şu kadar para tutuyo dediler, eşim de ben sponsor olurum dedi. Ben de ona yalnızken cok kızdım, bana 100 dolara laf edersin kardeşine 2000 dolarlık bilet mi alcan dedim. İyi bir insan ol diyo. Ben mi cok ustune gidiyorum yoksa haklı mıyım? Of canım cok sıkkın ya.