Selam direk konuya girmek istiyorun sevdiğim cocukla 27 haziranda tanıştık ve o zamanlar bi sevdiği vardı ve ben onu unuttururum diye duşuyodum kız sevmiyor bile sevdiğim cocuğu ben kızla konuştum şutfen ararsa acma falan diye neyse ben dedimki eğer onu seviyosan bana lutfen yol ver falan diye sonra bu bana yol verdi aradan 1 hafta gecti yazdı ozur dilerim falan diye (biz cıkmıyoduk sevdiği kız varken ama ben gene de kızla konuşmuştum)

6 ayım mukemmel gecti onunla cocuk tam bir playboy ama bana karşı o kadar naif ve duygusaldı ki tam onu adam ettim diye duşunuyodum (?) ben onu tum hatalarıyla sevdim benim ona karşı asla yanlışlarım olmadı olsa bile onun bana yaptığı kadar değildi hic değilse

Onu cok sevdim herşeyimi verdim onun icin en yakın arkadaşlarımı kaybettim ve cok mutluyduk beni ailesiyle tanıştırıcaktı hatta onu surekli aradığım icin kuzeni acmıştı ve tanışır gibi olmuştuk beni tum arkadaşlarına anlatmış ben onu cok seviyorum evleneceğim falan diye...

Ve ben ayrıldım daha doğrusu ona yol verdim en yakın arkadaşıyla cok buyuk bi kavga ettiler ve bende en yakın arkadaşımı sectim (en yakın arkadaşı benimde cok yakın arkadaşım) ve onun yanımda olmaması bana cok koyuyodu cok seviyodum onu onunla ayrılalı 1.5 ay oldu ve 3-4 gun sonra bi istek geldi baktım ondan hikayelerime falanda bakıyor ve tum en yakın arkadaşları da istek attı sizce yeniden olur muyuz??

Ama bana eğer onunla takılmaya devam edersen beni unut demişti ve o hala yakın arkadaşım