Merhaba kızlar
8 Aylık bir ilişkim var ve evlenmeyi duşunuyoruz sevgilimle . İlk başlarda herşey cok guzeldi fakat sonradan garip istekleri ortaya cıktı ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım onu cok seviyorum o da beni cok seviyor fakat bu konuda maalesef uyuşamıyoruz.Sevgilim gorevi nedeni ile yaklaşık 3 aydır farklı bir ilde arada geldi birkac gun goruştuk tabi coğunlukla telefonla goruşerek gecirdik bu sureyi. Sevgilim bana başka erkeklerle birlikte olmamı benim zevk almamdan dolayı kendisinin de zevk alacağını soyledi.Benim mantığım bunu almadı ve hala da almıyor. Bir erkek sevdiği kadını nasıl başkasıyla paylaşır diye kendisine sorduğumda bu paylaşma değil sen yanlış duşunuyorsun ben senin mutlu olmanı istiyorum sadece diyor. Boyle bir olay yaşayan ya da duyan var mı bana yardımcı olun lutfen onu cok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bu isteği yuzunden ilişkimizi nasıl yuruturuz nasıl evleniriz onu da bilmiyorum. Ki kendisine evlenince de yanında başka erkeklerle birlikte olmamı istersin dediğimde asla boyle birşey olmaz ben şu an yanında değilim ve senin sadece bedenen rahatlaman lazım duygusal birşey asla olmayacak falan diyor.İkimiz de boşanmış insanlarız kendisi eski eşine de bunu yaptırmış.Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkur ederim.
Sevgilimin garip istekleri
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sevgilimin garip istekleri