İstenmeyen gelin olmak ve başkasının bana ilgisi
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- İstenmeyen gelin olmak ve başkasının bana ilgisi
-
03-10-2022, 07:01:54Merhabalar.Gayet iyi duzeyde bir işim var ve 9 aylık bir ilişkim var.Sevgilimin kariyeri ve variyeti benden cok daha ileri duzeyde ve onun ailesi beni istemiyor.Ben cok sosyal ve girişken biriyim ama sevgilim cok pasif.Acıkcası sırf pasif asosyal beni aldatmaz gozu dışarda değil diye onu tercih etmiştim.Şimdi ise bambaşka bir derdim var.5 yıldır tanıdığım uzun sure aynı ekipte yer aldığım bir erkek vardı sevgilisiyle falan arkadaştık o zamanlar iş dışında goruşmezdik.1 aydır bana her gun yazıyor.Sevgilisinden ayrılmış bana zaman ayırmak istediğini soyluyor beni merak ediyor gece 1 de de yazıyor sabah 6da da yazıyor.Ben dostane cevaplar veriyorum ama onun bu tavrı aklımı karıştırıyor.Ya herkese boyle yapıyorsa bu arkadaşlıktan yazıyor diyorum ya da bana gercekten ilgisi var diyorum.Kucuk yaşlarımdan beri sevgisiz ilgisiz buyudum hep kendim bir yerlere geldim ve icimde hep sevgi eksikliği oldu şimdi beni istemeyen ailenin oğluyla evlenirsem mutsuz olmaktan korkuyorum.Arkadaşımın bana ilgisi var ise onunla da bir yola cıkıp sonunda uzulmekten korkuyorum.Anlayacağınız kafam cok karışık.Onceliğim bu arkadaşımın bana ilgisinin olup olmadığını nasıl anlayacağım? Ayrıca benim bir sevgilim olduğunu da biliyor kendisi.Tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkurler.