Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta once evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine cok hırcın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama cok cok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz surdu şuana kadar cok Afedersiniz 3 kere gercekten yapabildik.. hala ilk girişlerde cok kendimi kasiyorum cok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya calışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin cıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum oyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Cok mutsuzum cok kotu hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi donup oyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni cok geriyor daha cok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok cok bunaldim cok uzuldum dun gece yine yapamadık arkasını dondu yattı sabaha kadar ağladım donup bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki

Kadınlar Kulubu Mobil uygulaması kullanılarak gonderilmiştir.