Selam hanımlar buraya konu acacağım hic aklıma gelmezdi.Hep okuyordum ama uye olmuyordum.Bende sizden biriyim artık.20 yaşındayım bazılarınız ne derdi gordun diyebilirsiniz. Allah ’a şukur cok buyuk bi derdim yok yada ben ole avutuyorum kendimi. Derdim babam maalesef ki insanın derdi babası oluyor mu oluyormuş. Kucukluğumden beri cektiklerim zor anlatılır.Kucuken hic unutamadığım seyler 7 yaşındaydım anem, babam calışıyordu ben evde yalnızdım.Bi kez suyu acık bıraktım kapayamadım, evi sel bastı bi ton dayak yedim.Bi kez camı kırdım elim kesildi bi ton dayak yedim.Elim kanarken dayak yedim. Bunlar 7 yaşındayken oldu.Daha bi suru kotu anı hic guzel anım yok onunla.İnsanın babasıyla guzel anısı olmaz mı benim yok.Hic bi zaman sarıldığını, optuğunu, kızım dediğini hatırlamam.Hic bi zaman aileden olamadım.Sebebsiz yere hep asagılama,hakaret,şiddetle buyudum.Sordum kendime neden ben diye ? Ağladım ,ağladım bi care bulamadım sustum. Şu son 2 senede cok kilo aldım. Aşagılanmalar artı tabi okuz,dana,yarma kimse bakmaz sana ayı gibisin heryeri kaplıyorsun yemiş yemiş s... bunlar benim canımı cok yaktı.Ben yine icime attım ağladım cok ağladım. Bu geceki olayda 3 gundur diyeteyim.Sofrada 3 sandalye var sığmıyor.Yemek biraz gec kaldı. Annem dedi ki sen ye sonra biz yeriz oturdum, yiyorum baba kişisi geldi. Okuz en baş koseye oturmuş.Dana gibi yiyor. Sanki ise gittide yemek yiyor.3 ay yemese yeter ona.Annem koruyor ona da bağırıyor.Dun gece kardeşime 5 dilim ekmek yağladım o yedi, bana diyor sen yedin.Kardeism diyor o yemedi. O yemiştir dana o. Bu hakaretleri duymaktan o kadar bıktım ki .Oyle bi adam ki kendinin 5 telefonu bana hic telefon almadı annem aldı.2 kez 2 el.Faturamı asla odemez . 220 tl yurt parası oduyor onu yuzume vuruyor surekli nefret ediyorum.Nasıl bi insan bu bana laf solerken o kadar sinirli nefret dolu bakıyor ki ben naptım ? Ben nasıl dayanacağım bu eziyete.Sizce ben ne yapayım? nasıl kurtulucam bu eziyetten bazen cekip gidesim geliyor .Hic mi yemek yemeyeyim napayım