gunaydın sevgili k.k. ve dertli uyeleri
benim bugun ki derdim kp.. bunlar yeni taşındılar ve taşınırlarken eşime elinden geldiğince git yardım et babanla annen zorlanmasın dedim.. ben ablalarından dolayı evlerine gidip gelmiyorum ama kv kp bize geliyor.
dun akşam 10 da kp aradı eşimi "yarın apartmanda ki komşular gelecekmiş gel de bir cay servisi yap" dedi. şimdi hanımlar biz sabah 7 de evden cıkıp akşam 7 de eve giriyoruz, o kadar yorgun oluyoruz ki doğru duzgun yemek hazırlayamıyoruz. hadi onu gectim, eşim bana evde yardım ettiğinde kv hemen gelinlerceee oğlumu calıştırma ben ona hic kıyamam der..
hani duğun olsa gelen giden eksik olmasa vallaha sorun değil ama erkekli kadınlı gelen misafirlere niye benim eşim yarım saat yol gidip hizmet ediyor? benim evime kalabalık misafir gelince ben yardıma kimseyi cağırmıyorum eşim de lafta yardım edeyim der ama 1-2 bardak dışında yardımını gormedim.
bu arada evde bir genc kız var 33 yaşında. kv kp annemle yaşıt benim annem umreden geldi geleni gideni coktu hic birinde gel yardım et demedi.
benim cok tuhafıma gitti bu istek.. sizce ben mi abartıyorum?
eş-aile-hizmet
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- eş-aile-hizmet