selam kızlar
lisedeyken yakın arkadaş olduğum ve kendimi cok kaptırdığım cok havalı bir arkadaşım vardı o da bana ilgi gosterirdi ama kızlardan yana cok talibi olduğu icin mi yoksa huyundan mı bilmem resmi olarak hic cıkmadık. hep arkadaş ayağında kaldık onun yuzunden. benim dikkatimi ilk ceken ilgi gosteren o oluyordu ama ben ilişki olarak yaklaştığımda geri vites yapıyordu.
hatta yakınlaşmalarımız olmuştu ama hep sonrasında okuzluk yapıp beni onemsemedi. ben de kafamdan silmiştim lise yıllarımın sonuna doğru zaten başka sınıflara duştuk.
universitedeyken cok takıldığım bir mekanda denk geldik sonra yine samimi olduk belki ben ordayım diye ozellikle geldi cunku sosyal medyadan anlaşılıyordu hep orda olduğum bilemem. ama acık acık ilişki olarak birlikte olmak istedi ama ben de istemedim acıkcası evlenmeden olmaz kafasındayım biraz. geri kafalılıktan değil ama kendimi duygusal anlamda gercekten guvenebileceğim biriyle olsun o da kocam olur anca diye duşunuyorum. ama ne bileyim şimdiki devir ve cevrem icin ben absurt kalıyorum onemsememeye calışıyorum sonucta bu benim karakterim benim ozelim kimse karışamaz. neyse uzatmayayım o zaman da ben istemedim ve olmadı aramızda resmi bir şey.
yıllar gecti tabi sanırım bi ara nişanlanmış gormuştum sosyal medyada ama onemsemedim ve unuttum gitti ben onu. bu arada uzun sureli ilişkim vardı tabi. ben de son ilişkimde cok kotu aldatılınca erkeklere guvenim iyice sıfırlandı kimseye guvenemiyorum 2 senedir bi ilişkim yok. hafif hoşlandıklarım oldu ama uygun değildik hic adım bile atmadım zaten mesleğimle ilgili bi sınavıma calışıyorum işsizim evdeyim surekli boyle oğrenci modu iyi geliyor bana dramadan ve erkeklerden uzak olmak.
neyse bu donemde de bu arkadaş da nişanı atmış ve bu şahıs bana sosyal medyadan yine ulaşmaya calıştı hatta okulun mezun gununde denk geldik selam verdi ama ben gormemezlikten geldim cunku yanında hoşlanmadığım bikac kız vardı onlarla gorunce yine serseri modda takıldığını efendileşmediğini anladım. mesajla vs konuşmaya calıştı ama onunu kestim acıkcası. cunku bir daha olmaz diye duşundum sonucta insanın kişiliği değişmez ozunde. ama bu kişi belki de hayatımda ilk ve tek aşık olduğum kişiydi o beni cok yaraladığı icin okuzluğuyle bir daha o kadar kendimi kaptırmamaya calışmıştım. bu yuzden de uzak durdum. yani belki biraz yuz versem goruşmeye başlardık bu donemde bile ama hala aynı duşuncelerde olacağımız icin yine aramızda bir şey olmaz yine ben uzulurum diye kendimi korumaya calıştım.
her neyse... ben bu sırada iyice odaklanayım diye sosyal medya hesaplarımı kapadım iyice izoleyim şu an bi suredir. vakit boyle gecerken bu arkadaşım bir sosyal medya fenomeni ile sevgili oldu. ki bu benim icin berbat oldu. kız baya guzel (evliydi ama sanırım kocasını bu cocukla aldattı tanıştıkları geceyi biliyorum evliydi kız o zaman ve birbirlerini likelamalar başladı ortak bi arkadaşımızın doğum gunuydu ordaki karelerde gormuştum ikisini de ozel olarak takip etmemiştim ama dikkatimi cekmişti) bunu neden dedim benim icin bi ilişkideyken başkalarıyla olmak cok kırmızı cizgi cok aldatıldığım icin bu konuda cok hassasım bu arkadaşımın evli bir kadınla yakınlaşması sonra kocasından ayırıp ilişki yaşaması da midemi bulandırdı.
her neyse bu kızla şu an baya ciddi gibiler sanırım birlikte kızın memleketine gitmişler galiba paylaşımlardan anladım. belki kız isteme gibi bir şeydir bilmiyorum ama ben buna cok uzuldum? cok sacma değil mi?
istemeyen bendim ama hala icimde bir şeyler vardı tabi. bana gore şu an umrum bile olmaması gerekiyor ama bazen ruyalarıma bile giriyor neden bu kadar takip ettiğimi de anlamıyorum! kendime kızıyorum engelliyorum hatta alışveriş hesaplarını takip ettiğim hesaplarımı bile kapattım. kız fenomen olunca herşeyi de ortada hani taş gibi bir irade gerekiyor bakmamak icin.
eğer daha da ciddileşir ve atıyorum evlenirlerse birlikte fotolarına vs denk gelmek cok kotu olucak benim icin ki buna hazır değilim. nası bu kadar cocuğa karşı icimde birşey oldu anlamadım inanın bikac aydır icimde bitirmeye calışıyorum olmuyor ve cok da sacma geliyor. hayır kız kendi halinde bir kız olsaydı eskiden nişanlandığı gibi belki dikkatimi bile cekmeyecekti şu an gercekten icim acıyor bu gelişmeleri izlerken. bi yandan diyorum sen istemedin senin icin yanlış biri uyumlu değilsiniz bir yandan da uzuluyorum elimde değil. cok gıcık bir durum kendime soz geciremiyorum duygularıma.
cok stresli bi donemdeyim hayatımda hicbir erkek sinek dahi yok ondan mı oluyor acaba anlamadım ama bu devirde de kafama gore atıyorum bi kahve icmeye bile insan gibi insana erkeklerde denk gelmek zor ders moduyken. ben de o yuzden aklımca erkeklerden uzak durarak kendimi strese sokmamak istedim ama bu sefer aklım eski platonikime kaymaya başladı ve fenomen sevgilisine. kızın herşeyi ortada videoları vs bir ton yani internette kendime telkin olsun diye sorunlar kısımlarında aratsam o kadar garip ve nadir bir durum ki "eski platonikim fenomenle cıkıyor evlenmek uzere aklım onda takılı napabilirim?" diye bir şey bulmak da zor?
lutfen bu durumdan nası cıkarım yardım edin. lutfen kırıcı yorum yapmayın hassas bi donemdeyim gercekten ters yorum yapanlar olduğunda uzuluyorum. ne kadar sacmaladığımın farkındayım sadece kendimi nasıl uzulmekten acı cekmekten kurtarırım onu bulmaya calışıyorum... icimden bir ses birlikte nasıl olurduk diyor hep ama olamazdık biliyorum ben istemedim ama isteseydim nası olurdu belki uzmezdi beni mutlu olur muydum diye duşunuyorum... pff.
eski platonikimin fenomen sevgilisi?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- eski platonikimin fenomen sevgilisi?