Yitirilen ne varsa kiri uzerimde şimdilerde. Tutsaklığıma orulmuş gidişin, sevdam senin yargına tutsak.
Kapalı sırların burukluğuyla dindirilemez hasretim. Koca bir sura dayanır yureğim. Veremem sitemlerimi sana. Yuruyemem alıp başını gittiğin yolun peşi sıra. Vazgecemem senden, sesinden, donemem alışagelmişlikten.
Yargılayan ve yargılanan, şahit ve gardiyan. Şimdi mahpuslukla ilgili her şey beni anlatır. Yaralanan sevdam anılır. Tan vaktidir, karanlığı hafif geckin guneşe az kalmış vakittir, takatimin sana paralellendiği vakit. Ahbap cavuş muhabbetidir tanıdık yuzler. Mutlak doğru değildir bu bitiş, bahar gelir sevdiceğim. Gonlumuze eser ılık ruzgarlar.
Hic mi heyecanlandırmadı haftalar sonra beni ilk goruşun? Hic mi pişmanlıklar dayanmadı kapına? Ben anımsarım aynı gozleri onca gecen zamandan sonra. Bilmem ki beklentiler durter mi seni gorduğum anda?
Duruşun, konuşman herkesten farklı işte. Seni farklı kılanlar beni hapseder hatıralara. Yalanın cıkmaz, sozunden donmezsin. Kal deyişime surat asarsın. As, beni astığın gibi Azrail’i de ol yalvarışımın.
Sevdam bicimlenmiş omrune. Sevdam bicilmiş kaftan sana. Giy ve sakın cıkarma. Git ama beni unutma.
sewDam senin Yargına TutSak
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- sewDam senin Yargına TutSak