Yurtdışında Calışmak vs Turkiye’de Calışmak
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Yurtdışında Calışmak vs Turkiye’de Calışmak
-
03-10-2022, 06:58:42Arkadaşlar merhaba, ya ben yurtdışında calışmakla Turkiye ’de kalmak arasında gelip gidiyorum. En buyuk nedende ailem. Yani inanılmaz iyi bir iletişimimiz var ve anne babamla zaman gecirmekten cok mutluyum. Ammavelakin, kariyer anlamında yurtdışı cok verimli olur diye de duşunuyorum. Birde ortam acısından. Turkiye ’de cok fazla cirkef insana denk geliyorum ve hepsi de şirinlik muskası gorunuyor, eğitim icin yurtdışında bulunmuştum bir tane bile boyle tipe ne stajda ne okulda denk gelmemiştim, bu insanları bizim ulkeye toplamışlar sanırım
Ama aile deyince akan sular duruyor. Yani uzun sure onlarsız kalmak istemem, evde kendimi cok sevgi dolu ve huzurlu hissediyorum artı annemlerle cok guzel zaman geciriyoruz. İş yerimden de memnunum ama bir adım oteye gidiyor mu kariyerim ondan emin değilim, iş arkadaşlarımda bu dediğim cirkef, art niyetli tiplerden değil, ama dediğim gibi sosyal ortamlarda cok denk geliyorum, ve oldukca sıkıldım bunlardan. Yurtdışında ozellikle İrlanda/İngiltere ’de yazılım alanında calışanlardan fikir bekliyorum. Memnun musunuz ? Ne kadar surede bir Turkiye ’ye geliyorsunuz ?