Merhaba sevgili uyeler, konuya hemen girmek istiyorum. Okul arkadaşlarım tarafından WhatsApp ’ da grup kuruldu ve yaklaşık 25 yıldır birbirimizi hic gormediğimiz hatta okuldayken de cok muhabbetimizin olmadığı bir erkek arkadaşımla ozel olarak yazışmaya başladık. Daha doğrusu o bana okuldayken ilgisi olduğunu şimdi yakınlaşmak istediğini anlatan mesajlar yazınca ben de şans vermek istedim fakat hemen, hic ayrılmayalım, beni bırakma eşimsin moduna girdi, ben boşandım o hic evlenmemiş birbirimizi en son 25 yıl once gormuşken hemen evlilik kararı cok sacma. Bi sure sonra yazışmaları cinsel icerikli olmaya başlayınca ben tepki gosterdim, bu turden ilk mesajına hic cevap yazmadım sessiz kaldım ardından hemen “kimle yazışıyorsun? “ şeklinde sacma bir mesaj attı ben bu sefer daha da sinirlenip kimseyle yazışmadığımı cinsel icerikli mesajına cevap vermemek icin sustuğumu bir daha boyle yazmamasını rahatsız olduğumu soyledim bunun uzerine ozur diledi devamını getirmedi ben de biraz kendimi geri cektim. Ben mesajından rahatsız olup sustum o kimle yazışıyorsun diye sacmaladı.... Bunun dışında ikinci bir sorun, hemen herşeyimiz ortak moduna girdi, kendisinin arabası yok, arabasız zorlanmıyor musun diye sorduğumda senin var ya işte arabamız var dedi o an icimden afedersiniz ohaaaa dedim.... şurda 2-3 aydır sadece yazışıyoruz ustelik farklı şehirlerdeyiz benim arabam ne alaka diye duşunuyorum yani bilmiyorum haksızlık yapmaktan korkuyorum ama ben bu tur herşeyimiz ortak havalarından rahatsız oldum daha yuz yuze goruşmedik bile okuldayken de selamlaşmanın dışında bir iletişimiz yoktu aradan yıllar gecmiş yani. Maddiyatcı biri değilim fakat karşımdakinin niyeti de onemli, beyefendinin geliri benden duşuk arabası yok, telefonu bile faturasız hat ( onemli değil ama bu yaşta oğrenci gibi tuhaf yani) herşeyimiz ortak duşuncesinde... Ortak olacak ona ait maddi pek birşey yok

benimkilerle bu durumu istiyor. 40 lı yaşlardayız bu yaşa kadar hic evlenmemiş olması da duşundurucu oyle buyuk kariyerler falan yapmış biri de değil yani evlenmeye vakti olmamış denecek bir durumu da yok. İcinde bulunduğum durumu yorumlar ve bu adamla devam edip etmemem konusunda fikir verirseniz cok sevinirim. Hepinize sevgiler....