Merhaba arkadaşlar.
Bu konuyu buraya yazmamak icin cok direndim fakat,kac gundur duşun duşun cıldırmak uzereyim.Nişanlıyım yaza duğun var inşallah.Bu zamana kadar gayet iyi gidiyordu herşey.İllaki sıkıntılar,kavgalar oldu ama bir gun bile surmedi.Konu ne kadar buyuk olsa bile cozebildik sıkıntılarımızı.Fakat son bi kac aydır maddi acıdan battı nişanlım iş yerini falan kapatmak zorunda kaldı.Psikolojik acıdan bi cokuş yaşıyor bu her halinden belli.En zor zamanlarında yanında oldum her zaman.Oda benim aynı şekilde cunku kendisi cok merhametli bir insan grip olduğum zaman bile acı cekiyorum diye başımda ağlayan,kus kalmaya dayanamayan bir insan.Herneyse Cok uzatmak istemiyorum.Pazartesi gunu buluştuk cok guzel vakit gecirdik onun yanından ayrıldıktan Sonra kuzenimle buluştuk ozamanda baya iyiydi bi sıkıntı yoktu.Akşam bi iki kelime dışında bişey yazmadı.Aramadı da.Ertesi gun de aynı şekilde sadece bir iki kelime.Dayanamadım Carşamba gunu sordum ‘hayırdır ’ diye. “Senle alakalı bi durum yok sacmalama lutfen senle hic bir sorunum yok” dedi bende ‘benle alakalı olmasa bana yansıtmazdın ’dedim.”parasal acıdan biraz sıkıntılarım var o yuzden huzursuzum” dedi. ’Tamam ‘deyip uyudum.Ertesi gun arayıp “cay yapar mısın bana” dedi bende gonlumu almaya geliyor sandım herneyse geldi oturdu cayını icti bi yere gidecekti benden Sonra ‘sende gelir misin ? ’ Dedi reddettim.Tekrar sordu yine istemediğimi soyledim.”Suratın neden asık”diye sordu utanmadan.Sanki sebebini bilmiyormuş gibi.bi kac dakika daha oturup kalkıp gitti.Kapıda goruşuruz dedi yaklaştı opmek icin,geri cekilip kapıyı kapattım hic bir şey demeden.O gun den bu yana sadece gun icinde bi iki kere neredesin diye sorar okadar.Dun akşam olduğum yerden alıp eve goturmek istedi istemedim.Bir hafta olacak neredeyse bu durumun icindeyiz.Sizce nasıl bir tavır sergilemeliyim? Psikolojisi bozuk diye ben daha ılımlı mı yaklaşmalıyım yoksa bu tavrımı surdurmeli miyim ? sizce yuz yuze konuşmayı teklif etsem mi daha iyi anlamak icin,yoksa soğuk Tavrımı koruyup hatasını anlamasını mı beklesem ?
.
.
.
Dediklerinizi duşundum ve haklısınız.Bazen insan boşlukta olunca başkalarının fikirlerine de ihtiyac duyabiliyor.Aradım az once guzel bir şekilde konuştum hic bu olaylar olmamış gibi, guzellikle karşılık verdi.Goruşelim mi dedim tamam biraz işim var alacam seni dedi.Umarım dediği gibi sıkıntı sadece parasaldır.Teşekkur ederim
.