Merhaba ,
Eşime olan guvenimi bir turlu toparlayamıyorum.
Yaklaşık 1 yıllık evliyim dun eşim eve gelince annemi aramak icin telefonunu aldım. Baktigim zaman kaydedilmemiş bir numara ile dakikalarca ve defacalarca gun icinde konuştuğunu gordum . O gun hastaneye gitmeme rağmen beni bir kez olsun aramadı. Ve bu yuzden tartıştık . Neyseki iş telaşı dir olur diye uzatmadım. Daha sonra konuştuğu numaranın kim olduğunu sordum asker arkadaşım dedi ama bu kadar cok goruşmeyi basit bulamadim. Daha sonra numarayı kaydedip whatsap dan baktım. Kapalı bir bayandı. Beynim den vurulmuşa dondum. Deli gibi severek evlendik. Kızı aradım daha sonra hoparloru acıp teli yanına koydum kiza nasılsın kardeşim vs dedi . Kız iki cocuk annesi bir bayan ve cok argo konuşuyor. Ve esime evdesin diye mi benimle boyle konuşuyorsun dedi o lafın uzerine dayanamayıp bir anlık telefonu elime alıp kıza iki cocugunla sana ekmek parası getirecek olan adamı evinde boyle mi bekliyorsun sen diye bağırdım resmen sınır krizi gecirdim kapıları carptım eşim o esnada yatak odasına gelip bir tokat atti . Canımı yakan yanagimdaki sizidan cok bana yalan soylemeseydi. Dondum kaldim odama gecip saatlerce ağladıktan sonra eşim geldi sarılmaya calıştı sarilmadim ve gecelerdir elini duvara vura vura ağlıyor ben sana bunu nasıl yaptım diye ama ben kalbimi iyileştirip bir turlu gidemiyorum yapma diye oylece bakıyorum cok kirginim ne yapmalıyım?