Merhaba hanımlar,
Evliliğimdeki sorunlar ile ilgili bircok konu acmıştım.Eşimin hamileliğimde aldattığı ile ilgili kuvvetli şuphelerim,bunlara mantıklı bir acıklama getirmek yerine kustahlıkları,sevgisizliği,ilgisizliği,saygısızlık ları ve son bir yılda cinselliğin olmayışı...cinsellik isyemiyprum işte demeleri,tonla ağır lafları sonucunda artık tasımı tarağımı toplamış bulunmaktayım.
Ucretsiz izindeyim şu an ama kenarda biraz altın ve param var onları kullanıcam bu ev artık cehennem !
Anlaşma protokolu ve dilekcem hazır zaten,imzalı.

Oğretmenim eş durumu tayine başvuruyorum Salı belli olacak.Tayinimin cıkıp cıkmamasına bağlı olarak evi nerden tutacağıma karar vericem.
Carşamba emlakcıdan ev bulsam,perşembe adliyeye başvursam ve yeni evime su,elektrik,doğalgaz bağlatsam,Cuma Gunu taşınsam diyorum.
Davayı eve taşınmadan acayım diyprum,aksi takdirde cocuğu kacırdı evi terk etti gerekceleriyle bir menfaat Sağlar mi ?
4 aylık bebek ile cok zor işler bunlar kara kara duşunmuyor Değilim.Ailem uzakta onlara bunlardan bahsetmeyeceğim cunku dur bekle Bakslım diyebilirler tahammulum yok.

Bu boşsnms Sureci cok mu yıpratıcı olacak ? Yapabilecek miyim