Merhaba arkadaşlar, sizlere uzun suredir yaşadığım bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Sorunum, benim cook uzun yıllar once olabilir, yakın bir zaman once de olabilir, bir olayda soylediğim bir soz, şu lafı iyi ki demişim dediğim bir olayda gerek benim soylediğim gerekse başka bir olayda başkasının soylediği soz ve o olay akılma gelip duruyor..
Başlarda ben kendim bilerek aklıma getirdiğim oluyordu.. Şu an da alakalı alakasız belli başlı sozler başkalarının soylediği sozler kafamın icine gelip duruyor.. Tee 20 sene onceki bir olay o anın goruntusuyle birlikte aklıma geliyor.. O zaman etkilendiğim bir olay.. Şu an beyin ve vucut olarak yorgunum da o yuzden mi beni daha cok rahatsız etmeye başladı.. Uzun suredir var.. Ben bilerek aklıma getiriyordum ama artık kendiler kafamın icinde ucuyorlar.. Bi yardım edin.. Doktora gitsem şu an bana ne onerebilir ilac kullanamam.Dersle ilgilenmem lazım.. Bu sorundan şikayetimden kurtulmak icin madem aklıma sozler geliyor bari işe yarayan bişeyleri tekrar edeyim diye zikir tekrar ettiğim de oldu.. Mesela bir kelime ile başlayan bir soz ve olay akılma geliyorsa o sozu unutmak icin başka başka kelimeleri sayıp o sozden kurtulmaya calıştığım da oldu.. Teşekkur ederim okuduğunuz icin.. Şu an ilac kullanacak zamanda değilim yetişmesi gereken okulla ilgili işler var.. Başka onerileriniz şunu şunu yap iyi gelebilir diyeceğiniz şeyler var mı? Teşekkurler..