Merhaba kızlar hemen konuya gireceğim.

Benim bir arkadaşım var unv yıllarından ama ben taşındım unv den sonra başka bir şehire geldim o da ailemin olduğu şehirde kaldı.Kız kardeşi de burada universite okuyor arada kız kardeşinin yanına geliyor goruşuyoruz beraber.Ben şuan calışmıyorum zaten ondan unv zamanından daha fazla yakınlaştık sık goruştuğumuz icin.Herneyse bu kız benim nişanlımla tanıştı beraber vakit gecirdik cok.Ancak nişanlım bu kıza pek ısınamadı zaten bende şuan evde sıkılıyorum site goruşuyordum cunku gercekren kafa yapımın uyanileceği biri değil beraber gezip vakit geciriyoruz o kadar.Herneyse nişanlım bizden 10 yaş buyuk bildiğiniz takım elbiseli bir iş adamı ofisi yok genelde gun icerisinde bankalarda oluyor.
Olay şu kız arkadaşım gecen hafta buradaydı.Hepberaber otururken kız kardeşi bana pembe abla x abinin ( nişanlım) arabasını 2 defa bir muhitte gordum dedi.Bende nişanlıma sordum o da kuaforum var orda dedi.Ve gercekten var orda kuaforu hatırladım cunku beni de goturmuştu bir kere. Nişanlım gunluk gider kuaforune adamın takıntısı bu.Herneyse biz bunlarla ayrıldık.Yaklaşık 1 saat sonra kız arkadaşım beni aradı konuşma aynen şu :
Napıyosun pembe ? Bende iyiyim diye cevap verdim. O da aynen şunu dedi : Bende napiyim.Kız bana bak senden ayrıldıktan sonra kız kardeşime beni x in arabasını gorduğun yere gotursene bir bakayım dedim.Hakikaten orda bir kuafor varmış kız korkma birşey yok yani dedi.
Şimdi bu hadsizlik değil de ne ? Senin uzerine vazife mi oraya gitmek ? Ya da ben mi yanlış değerlendirdim? Yani orda kuafor olmasaydı nişanlım bana yalan soyluyor diye rahatlayacak mıydı bilemedim.