Arkadaşlar, bundan 8 ay once bir beyefendiyle tanıştım ve birbirimize aşık olduk cok kısa zaman icerisinde. Hayatımda ilk kez aşık oldum ve cok değer verdim/değer gordum. Ama 3 ay once ne olduğunu hic anlamadan apansızın terk edildim kesinlikle mantıklı bir sebep sunmadı. Cok uzuldum cok yıprandım hatta gurursuzca tekrar ona ulaşmaya calıştım ama olmadı. Daha sonra sanırım 1 ay onceydi, başka bir arkadaşla yollarımız kesişti ve konuşmaya başladık. Bu arkadaşla aklımda herhangi bir romantik ilişki beklentisi yoktu ama son zamanlarda farkediyorum ki onun var. Bu arkadaş aşırı iyi kalpli ve sevecen. Zamanla sevebilirim bile diye duşunduğum cok olmuştur. Gercekten kaliteli bir insan.

Gunumuze donduğumuzde, beni terk eden eski sevgilim gecen gun bana ulaştı. Beni neden terk ettiğini nihayet soyledi. O donem benim yurtdışında doktoraya gitme durumun vardı ama onu bırakmak istemedigim icin gitmeyecektim. O da sırf benim eğitimime engel olmamak icin ayrılmış. 3 ay sonra yani gecenlerde gitmediğimi gorunce (farklı sebeplerden gitmedim) yazmış tekrar benimle birlikte olmak istiyor.

Ama ben cok kotu biriyim. 2 gundur diğer arkadaşla da konuşuyoruz. (Aramızdaki ilişkiye flort demek istemiyorum ama tanımaya calışma diyelim) hem de eski sevgilimle konuşuyoruz.
Kafam cok karışık bir yanım beni terk ettiği icin onu affetme diyor bir yanım bir daha bu kadar aşık olamazsın diyor bilmiyorum. Ne hissettiğimi de bilmiyorum.

Cok kotu biriyim ayrıca diğer masum arkadaş bu olaylardan habersiz gunumun nasıl gectiğini soruyor. Ne yapacağım? Kendimi nasıl bu durumdan kurtarabilirim? Hata yaptığımın farkındayım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Teşekkurler.