Kızlar bir derdim var ama napsam bilemedim ben devlet memuruyum ve suan dogum iznindeyim ucretsiz izne ayrılıcam nisan itibari ile mecburi cunku okuyorum ve stajım var dort ay kadar para sıkıntısı cekicez cunku eşimin isleri iki aydır yolunda gitmiyor malum vergiler ve faiz artısı yzuunden eşimin kendi işi tamda bu durumda evimiz kira 1000 tl bi okdrda aidat ve fatıralar var cok az da dogumdan Kalma borc var ve su an dort ay ben maas almassam pek gecinemıycez gibime geliyor bu surecte kafadan kira ve fatıralar 2000 tl bebek masraflarını hic saymıyorum bu surecte napsam blemedim okulu bu sene bitirmessem cok uzuyor seneye brakayım desem calıstıgım ıcın okumak asırı zor oluyordu sıkısmıs durumdayım

bebegim oldu ve ona annem kayınvalidem bakıcak ama gel git bırak yol masrafımızda olucak sizce evi kapatıp 4-5 ay kdr kyınvalidemlere mi yerlessek ? Evleri dubleks ustte bos odaları var aramda iyi ama aynı evde olurmu ? Bebişm uc aylık ve malesef ıkız kayınlarım var evde dort yasında

bebegime zarar verirlermi b yanda. Onuda dusunuyorum

benm kendi ailemin evi cok kucuk ve uzaktalar

esyaları depoya koydurup tasınayım ise donuncede direkt ev alırız doyorum ama bilemedim valla sizce ne yapablirm ? Biraz karısık oldu kusura bakmayın cok stres yapdım