Herkese merhaba, umarım guzel bi cumartesi gunu geciriyosunuzdur sevgili KK sakinleri. Benim cumartesim de guzel başladı aslında, sevgilimle guzel bi kahvaltı ettim, ic karartıcı havayı takmayıp sapsal sapsal dolaştık, bi de ustune lokma gomduk (efsaneydi bu arada). Ve simdi oturdum, yarım saat once opmeye doyamadıgım adamı terk etmeli miyim diye burada konu acıyorum.

Neyse konuyu daha fazla dagıtmıcam, ozet geciyorum.

2 aylık nur topu gibi bi iliskim var. Kotu biten bi onceki ilişkimin ardından gecirdigim ruhsuz, duygusuz ve donuk zamanlarımdan sonra bi seyler hissedebildigim ilk adam, bu nedenle benim icin ayrıca ozel ve degerli.

Ve bu adam Eylul ayından itibaren burada olmayacak egitim sebebiyle. Zeki, hırslı, tuttugunu koparan biri, tum bu ozelliklerine hayranım, sonuna kadar destekliyorum. Onunla yapmak istedigi seyler arasına girmek gibi bi niyetim asla yok, olamaz da zaten.

Ama ben yapamam. Kendimi tanıyorum. Uzak mesafe iliskisi yurutebilecek bi insan değilim, hic olmadım.

Gecmis kotu tecrubeme ragmen (evet, aldatıldım) guven meselesi de degil bu, gidip orada kimlerle neler yapacak kim bilir diye sizofrenik buhranlara suruklenmiyorum. Konu bu olsaydı zaten coktan ayrılmıstım, zahmet edip arkaya da bakmazdım.

Ama bi duşunsenize; hayatlarımız, cevrelerimiz, gundelik sevinclerimiz ve problemlerimiz tamamen ayrılacak. Bunları birbirimize anlatmak icin zamanımız ve iletisim imkanımız ise son derece sınırlı olacak. Yavaş yavaş birbirimizin hayatındaki yerimiz daha soyut bi hal alacak, oyle ya da boyle kopacagız.

Hayır bi de is dolayısıyla surekli beraberdik, iliski iki aylık belki ama birlikte gecirdigimiz zaman o kadar fazla ki. Simdi onun ustune gorememek, sarılamamak, hic konusmadan bi bakısla bi el hareketiyle anlaşamamak, (ki benim en sevdigim seylerden biri bu, tanıstıgımız ilk andan beri sanki yıllardır birbirimizin her hareketini biliyomusuz gibi konusmadan da anlasıyoruz resmen)

Ben boyle bi şeyi yurutemem, ona gitme zaten demem (ben olsam net giderdim cunku), bu durumda geriye kalan tek secenek ayrılmak mı?

Duyguların ustune bi de yasanmışlıklar eklenip iyice bağlanmadan şimdi bitirmeli miyim iliskimi?

Yoksa gittigi yere kadar deyip yaşamalı mıyım? (En azından Eylule kadar)

Ya da yurutmeyi mi denemeliyim? Onun varlıgının benim icin bi suru guzel anlamı var ama yokluguyla ya da whatsapp skype basında golgesiyle diyeyim hadi, ne yapıcam? Nereye kadar devam edebilirim? Ya da o edebilir mi?