10 yıllık bir kız arkadaşım var. Cok yakınız. Herşeyimizi paylaşırız. Ama gecenlerde yaşadığım bir olaydan sonra iyi niyetinden iyice şuphe eder oldum. Telefonda konuşurken "Bir arkadaşım evlenecek kız arıyordu. Ben seni ve x adındaki bir arkadaşımı soyledim. O da instagramdaki profil resimlerinizi gormuş heralde ve ben x i istiyorum, diğerini (yani beni) istemiyorum dedi. Ben de ısrarla hayır o iyi değil diğeri olacak dedim (bunu kahkaha atarak soyluyor)" dedi.

Şimdi ben burda beni duşurduğu onur kırıcı duruma mı uzuleyim, beğenilmiyor olmama mı ? Kadınız neticede, bu tur karşılaştırmalar moralimizi bozabiliyor. Hadi boyle bişey yaşandı, bunu bana neden soyluyorsun. Zorla beni ona kakalamaya calışmış. Cok komik bir olaymış gibi anlatıyor bir de.

Şimdi ben bu olayda art niyet aramalı mıyım ? Yoksa patavatsız deyip gecmeli miyim? Daha once de bazı patavatsizkiklari olmuştu ama bu kadar değildi. Hayatımdan cıkarsam, iyice yalnızlasiyorum bu sefer. Zaten cok az arkadaşım var daha da yalnız kalıcam. Bende bir anormallik var galiba. İnsanlarla anlaşamıyorum