Merhabalar bu yıl tayin nedeniyle il belirlememiz gerekiyor kızlar ama biz cok kararsız kaldık. Eşimde bende 9 yıllıdr calışıyorz.bu sure icinde hep aileden uzak yerde calışmak zorunda kaldık 2 cocugumz var 5 ve 1 yaşında. İkimizde vardialı calışıyorz haftasonumuz fln yok yani. Cok değil ama ayda 2 veya 3 kerede olsa birkac saatlığıne eşimle calışma saatlerimiz cakışıyor gece veya haftasonu ikimizinde calıştığı zamanlar oluyor cocukları bakıcıya veya birilerine rica etmek zorunda kalıyorz. Bu yıl eşimin ailesinin yaşadığı şehri tercih etme hakkımız var annemin olduğu yer olmuyor malesef ama eşimin memleketi de annemlere 1.5saat uzaklıkta yakın yani. Cok kararsız kaldım kızlar kv gorumce elti eşimin yengeler vs hepsi bu şehirde bunlarla aynı şehirde yaşamak zor mudur? Hic biriyle sıkıntım yok ama şimdiye kadar hep uzak şehirde yaşadığım icin diye duşunuyorm yakın olursam sorunlar yaşar mıyım? Eşim cocuklar icin iyi olur gidelim diyor ama istemiyorsan karar senin diyor o da cok kararsız yani? Siz olsanız benim yerimde calışan ve cocuklu ne yapardınız eşininizin akrabalarının olduğu şehri tercih eder miydiniz?değerli fikirleriniz icin şimdiden teşkler