Herkese merhaba. Hemen konuya gireyim. Babamın bir askerlik arkadaşı var. Adam evli ve cocukları var. Biz ailecek cok samimiyiz bu aileyle. Ben 19 yaşındayım benden yaklaşık 10 yaş civarı buyuk olan bir kızları var. Aramız cok iyiydi. Ablam olmadığı icin onu ablam yerine koymuştum. O da bana kardeşimsin sen benim derdi cunku onun da kardeşi yok. Sırlarımızı paylaşırdık gezerdik eğlenirdik. Neyse asıl konuya geleyim. Bir sure once onlara gittiğimizde sohbet ediyorduk ikimiz. İşte oyle havadan sudan. Bu arada 2 tane arabaları var. Beni arabayla bir yere goturmuştu. Sonra sohbet arasında dedi ki annemlerin yanında araba kullandığımı soyleme. Ailesi birtakım sebeplerden dolayı araba kullanmasını istemiyormuş. Ben de tamam elbette soylemem dedim zaten hep sırlarımızı paylaşırız biz. Bu zamana kadar ne o benim sırlarımı soyledi ne de ben onunkileri. Zaten kişiliğim buna musait bir yapıda değil. Her neyse bir zaman sonra bu X Abla, annesi ve ben onların salonunda oturuyorduk. Pencere onu koltukları var onların, tam caddeye bakıyor. Caddeyi seyrediyorduk. X Abla gecen arabalarla ilgili yorum yapmaya başladı şu araba şoyle vs. Sonra suruculer ile de ilgili yorum yapmaya başladı şu arabayı kullanan kesin cok iyi surucudur vs. dedi. Ben de bir an annesinin orada olduğunu tamamen unutarak sen daha iyi surucusun abla dedim. Annesi hemen atladı ne demek o diye. Olay acığa cıktı Nereden dalgınlığıma geldi cok uzuldum Sonra yalnız kaldığımızda ablama acıkladım durumu cok cok ozur diledim. Tamam sorun değil dedi ama bozulduğu belliydi. Şimdi gunlerdir soğuk davranıyor bana attığım mesaja bile cevap vermemiş.