Ilgisiz eş
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Ilgisiz eş
-
03-10-2022, 06:55:19Kizlar konu esim biz yurtdisinda yasiyoruz ve 2 tane cocugumuz var esimin fazla yabanci dili yok ve nerdeyse haftanin 6 gunu calisiyor cocuklarin butun sorumluluklari bana ait hatta evin alisverisi eksikleri hersey kizim haftanin 5 gunu okula gidiyor hergun arabayla birakiyorum okula oglumla beraber ve burda kagit isleri cok olur randevular hic bitmez yani demek istedigim herseye ben kosturuyorum esim eve gelir 5 dk cocuklari sever yemegini yer cuup yatmaya aksam artik kacta kalkarsa cocuklar uyumus olur tabi hic bisey sormaz bana neyaptik gun icinde hatta iste oldugunda hic aramaz beni birseyi unuttugum zamanda yapmayi bana sorumsuz der benim unutma gibi hakkim yokmu yani bankayla alakali birsey yapmam gerekiyordu ve unutmusum bana demedigi kalmadi sorumsuzmusum halbuki herseyi unutmam herseyi zamaninda yaparim yazarim not ederim ama bunu atlamisim. bende yoruldum artik herseyi tek basima yapmaktan en cokta cocuklarima karsi ilgisiz olmasi beni cok uzuyor cocuklar icin hicbisey yapmaz parka goturmez onlara oyuncak almaz bu calismadi zamanda boyle.tamam cocuklara karsi asla sert degildir cok da sever ama hic emek yok cocuklara karsi.kizim 5 yasinda bana sorar hep neden babam bizimle hic oynamiyor diye.bir defasinda kizim cok hastalanmisti biliyordu kizimi doktora goturecegimi karin gribi olmustu ogun aksama kadar hastanede kaldik hic aramadi kizim nasil oldu falan diye nasil insan merak etmez anlamiyorum neden boyle kizin okuluyla falan hic alakasi yok zaten hic sormaz ne yaptin okulda falan diye cok zor esin olupta yokmus gibi olmasi hic yardim yok destek yok hic bizaman yanimda degil en kotusude cocuklara karsi cok sorumsuz.kusura bakmayin uzun oldu