Neyse tahmin ettiğim gibi Bingol ve Kars icin sınav hakkı kazandım 3 gun icinde yola cıkmam gerekti ders calisabildim mı hayır .cunku fazla oda yok mutfakta rahat TV izleyemedikleri icin odada keyiflerijin bitmesini bekliyorum oluyor saat 12. Baktım kavgayla olmuyor yatak odasında uyutup sonra odaya geciriyorum
Neyse sınava Kars'a gittim her Allah'ın gunu yok anne gitti mi diye soruyor yok uyumuyo yok yemiyo yok şu diye diye sınava bile 0 moralle ağlayarak Allah'ın bu kadar mı vencilim oğlumu bıraktım diye soylenerek girdim .Bingol'de 1.siradayken sınavda kaybettim aynı şekilde kars ta.
Tabi sonuclar cuma gunu acıklanacağı ve olması durumunda şahsen teslim istedikleri icin Batman'a evime geldim annemlerin haberi var .cuma akşam 8 gibi acıkladılar kendime kızdım ,her dk arayip cocugun psikolojisi bozuldu diye moralimi bozduklati icin onlara kızdım ,Batman'a gelemediği icin anneme kızdım.neyse hemen bilet baktım ve en uygun Diyarbakır'dan salı sabahı olduğu icin aldım .
Oğlumu gun icinde goruntulu ve normal arıyorum ki kendini yalnız hissetmesini diye acıklıyorum surekli bugun aradim annem yine başladı yok uğraşıyoruz yok halıya kustu halı majvoldu yok ishal olmuş altına yapmış her yeri batırdı diye bende dedim 3 kişi bakamayacaksaniz beni niye oraya getirip cocukla sebil ettiniz sınava girerken bile sinirim bozuk girdim diye annem de dedi ki

Bende anne bı suru masrafim oldu haftasonu biletler pahalı Carşamba Batman'dan saha uygun olmasına rağmen sali Diyarbakır dan bineceğim diye sonra kardeşim geldi ne oldu ne diyo diye sorunca annem bı anda cığlık kıyamet Allah cezanı versin seni kahretsin diye bağırıp kapattı suratıma .
Sonra kardeşimin yazdığı mesaj:" annem yoruldu biz biletleri baktık pahalı filan değil hemen gekebilirdin "
Bu arada bugun tam 6 gun oldu yani ilk gunden beri bin pişman. Ettiler ben ne yapayım şimdi eşimin ailesi yapsa eminim bin kere patlamıştım ama artık kendi ailemi de tolore edemiyorum haketmiuorun bunu artık cok yoruldum .