Bugun Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum ozeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından kupe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir kupe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye duşundum. Yakında nişan yıl donumumuz var. Ozendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni kupelerimi taktım bugun. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı optu falan beni de cağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra kupemi gordu. Aa kupe almış. Gormedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi guldu. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha guzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he cok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben cok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gordum noldu falan dedi. O ustume gelince sğlayasım geldi başka odaya geciyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk cıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar buyuk bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak icin odama gectim. Yine ben suclu oldum belki hamile olduğum icin duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gercekten haksız mıyım?