Zor gecen bu surec icerisinde oğlum doğdu. Normal doğum yaptım. İlk 1 hafta bir gram sutum gelmedi. Sutum geldiğinde de oğlumda meme reddi oldu. Ne yaptıysam emziremedim. Sonrasında da sağsam da sutum tamamen kesildi. Oğlum 3 aydır ozellikle akşam 18:00 ve gece 03:00 aralığında aralıksız ağlıyor. Ağlamaktan sesi kısılıyor. Gunduz de uykusu yok denecek kadar az. Ağlak ve huzursuz bi bebek. Doktora defalarca gittik hic bir problem yok sadece kolik bİr bebek diyor gaz damlası verip yolluyor.
Alt komşum bebeğin sesinden rahatsız oluyormuş ve son 2 aydır ya kapıma gelerek ya telefondan surekli uyuyamıyorz diye bizi darlıyor. Dun gece yine mesaj atmış. Bende ne yapayım el kadar bebek yastık mı basıyım ağzına dedim. O da yok yastık basma da buyuyene kadar biraz anneanne yada babaannede mi kalsanız yazmış

Rahatsız olmasınlar diye yatak odası taraflarına hic gecmemeye gayret ediyorum. Oğlum zaten beni perişan etti

Yetersizlik duygusu(iyi anne değilim) pişmanlık (keşke doğurmasaydım) caresizlik... ve ben delirmek uzereyim. Ne yapmalıyım bu sureci nasıl atlatmalıyım hic bilemiyorum