Başkasının yanında eleştiri
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Başkasının yanında eleştiri
-
03-10-2022, 06:53:10Mrb herkese.Arkadaslar birseyi farkettim kendimde sizinle de paylasmak istedim dusuncelerinizi merak ettim.Gecende isyerinden arkadaslarla aksam bir arkadasimizin evinde toplandik sohbet ediyorduk.1 yasinda bebegimiz var hic durmuyordu o gun de tesaduf gerci normalde de cok hareketli.bende o gun onun pesinden o kadar cok kostumki bir yere deger bisey kirilir diye tedirgin oldum ve baya yoruldum.oraya gitmeden once de esim tum gun yogundu misafirlige gittigimizde yorgundu.o sebeple sanirim pek ilgilenmedi cocukla.bende o gun samimi gordugum icin arkadaslari saka yollu takildim esime uykusu oldugunda enerji patlamasi yasiyor cocuk aslinda ama esim uykusu yok bunun diyor mucadele etmiyor ben uyutuyorum bazen diye sitem ettim ama sakasina yani.neyse aradan zaman gecti konu oldu gecende arkadasin biri adam hic ilgilenmedi cocukla dedi esim icin bende yorgundu filan dedim.sonrasinda da kendimi sucladim ve kotu hissettim.ben niye esimi elestirdimki saka yollu bile olsa ne gerek vardi.aslinsa gercekten ilgili bir babadir altini degistirir haftasonlari ben uyuyim diye uyandginda alir iceri goturur biraz oyalar vs yani.morelim bozuldu.konu cok kucuk bise aslinda ama esime orda sanirim cok yoruldugum icin cocugun pesinden kosmaktan sakayla karisik sitem ettim.evet bazen uyutmak cok zor oluyor cocugu o da bana pasliyor genelde ama bu ilgisiz oldugunu gostermez.arkadasin oyle konusmasina firsat verdgim icin kendimi kotu hissettim.bir daha esime hic kimsenin yaninda elestirmicem bu karari verdim arkadaslar.siz nasil davraniyorsunuz?