Merhaba hanımlar ben 21 yaşında universite oğrencisiyim bu zamana kadar hic kendime denk biriyle ilişki yaşayamadım hep beni sevmeyen erkeklere ilgi duydum daha doğrusu sevgili olsak bile bir sure sonra serseri erkek modeli dediğimiz kişilere evriliyorlardı. Bunu aşağılama amaclı soylemiyorum ama eğitim acısından maddi acıdan benimle pek denk olmayan bir sevgilim vardı tam 1.5 yıl bir suru fedakarlıklarıma rağmen beni parmağında oynattı 1.5 yıl sonunda bu boyle olmaz deyip ayrıldım o zaman kıymete bindim ama benim duygularım olmuştu. Arkadaşlarım yakınlarım sevdiğim erkekler hakkında hep sana denk değil nasıl bu kişiyi sevebiliyosun diyolar haksız olsalar ağızlarının payını veriririm ama gercekten haklılar. Son sevgilim cok iyi biri gibiydi onun sevgisi sayesinde ben de onu cok sevdim ama ben sevdikce o uzaklaştı soğudu yapmadığı kalmadı aşağıladı surekli ben de ayrıldım. Cevemdekiler hep saf olduğumu akıllıca davranmadığımı soyluyolar. Ben de sizin tecrubelerinizden faydalanmak istedim doğru kişiyi bulabilir miyim ya da doğru kişi olduğunu nasıl anlarım? Erkeklere nasıl davranmam gerekiyo mesafem nasıl olmalı kısacası verebileceğiniz tavsiyelere cok ihtiyacım var bunalmaya başladım artık bu konuda hic yuzum gulmedi