Merhaba kızlar, daha once de flortşeitiğim erkek arkadaşımla 2.5 ay sevgili olduk hic bir sorun cıkmadı ve cok eğlendik hani ici icine sığmaz ya yalvarırdı her gun buluşalım diye sıkı sıkı sarılırdı oyle zaman gecirdik. Daha once 2 kızla sevgili olmuş tam anlamıyla da olmamış. İlk defa beni optu bana sarıldı yani. Sigara ortamı olan bi tip değil balık burcu birde aşırı kararsız ve korkak. 24 yaşındayız ve ben artık hayatımda evlilik amacıyla biriyle goruşmektrn yanayım amacımız buysa sevgilim olsun yoksa zaman harcamak istemiyorum. Ona pat diye bunu soyleyemezdim sana guvenemiyorum ben her an gideceksin gibi hissediyorum dedim huzursuzum dedim ve bu tarz şeyleri 3 kez soyledim cunku cok icini acan birisi değildi bana cok zoruma gidiyor sana guvensiz birisi olacak hic bir şey yapmadım ozenle davrandım buna rağmen sen hÂl bana şerefsiz demek istiyosun dedi. Ve bu sorunumuzu cozmeye calışmadı. Biraz zaman verelim duşunelim dedim tamam dedi. Ben onu cok seviyorum ama balık burcu erkeği huyu boyleymiş cok Zor olurmuş onu olduğu gibi kabul etmeye bir daha boyle şeyleri acmamanım doğru olduğuna karar verdim. Barışmak istedim ama kabul etmedi sen hep soyleniceksin hep her harekattte bi şey arayacaksın ne istediğini bilmiyosun dedi. Israr ettim benim yuzumden bozulmasın diye kabul etmedi. Uzerine cok gittim aradım, yazdım benimle kesinlikle bir daha olmaz diyorsan helalleşelim yolumuza bakalım guzel ayrılalım dedim mesajlarımı acmıyor ben yazınca cevrimici oluyo sonra cıkıyor. İnat ettim yazdım yazdım aradım 3 4 saat boyunca engelle o zaman sinirleniyorum dedim engellemedi. En son şey yazdı. Konuşmak istemiyorum arayıp durma musait değilim zaten yazdı ve hÂl engellemedi. Bende sustum. Bizim aramızda bi sıkıntı yoktu beb hata ettim sizce beni bitirmiş mi??