Biliyorum beni cok kişi kıskanc gorumce olarak gorecek. Ama ne yapacagımızı şaşırdık ne annem babam ne abim bu kızın artık gercek yuzunu gormuyorlar. Biturlu vaz gecmiyorlar. Ablamlara ben mi sadece goruyoruz anlamıyorum.

Biz Trabzonluyuz ve ailemiz baya muhafazakar hepimiz kapalıyız. Abim bir kızla tanıştı kendisi polis kız da oğretmenmiş Şanlıurfa'da tanıştılar. Kız acık ve İstanbullu.

Abim her şeyine evet diyor eskiden abim bizimle her seyini anlatırdı kızla ilgili her seyi anlatırdı kız bizi sosyal medyada bile kabul etmedi abim bize karşı cok değişti sogudu ve biz kız icin ufacık bir şey desek kızmaya başladı.
Bu kız koyde kalmaz anneme babama bakmaz dedim abim sen kal o zaman neden hemen kocaya gittin dedi yani kız hep haklı.

Kız abime bilezik siparişi bile vermis mesela bizde 3 4 bilezikle kız evlenir sonra da geri verir kocasıgile bu hanımefendi az demiş ve geri veremem demiş. Soz bileziği gibi bişey istiyormuş. Ustelik evlenince de biz dedik kızın maaşını biriktirin ev alın ona da demiş ki tek maaşla gecinecek olsam zaten okumam evde otururum yani hem kendi maaşı hem de abim ona bakacakmış yoksa neden evleniyormuş. Abim diyor ki sana kocan bakmıyor mu evet bakıyor ama ben kocama butun gun yemek yapıyorum temizlik yapıyorum. Maaşı oldugu halde abim ona harclık verecekmis.

Ayda 1000 2000 masrafı varmısmıs bizim 150 bile yok başı acık abime demiş ki kapalıların kıyafeti kapalı ve icinden gelmeden kapanana gelince kapanırım zorla olmaz. Tam başına buyruk.

Evlenince bise para veremezmiş abim oyle tembihlemiş kız
Ama ennn cok gucumuze giden abim annem babam bile bize o kız sizin gibi olamaz diyo yani okumuşsa şehirde buyumuşse benden fazlası mı var demek bide sırf sarışın diye kendini havalarda goruyor sormayın.
Ne yapmam lazım
Ailemi abimi nasıl uyandırmam lazım bu tarz bi şeyle karsılasan var mıııı