1 haftalığına başka bir şehire akrabama ziyarete gidecektim. Nişanlım gitmemi istemiyordu ama ozlediğim icin gitmek istedim. Gitmemi istemedi ama akrabam neticede ozlemiştim sitem etsede yinede birşey demedi. Gideceğim gunden once annesi aradı, telefonda konuştuk ettik kapattık. Annesine gideceğimden bahsetmedim. Nişanlım soylemiştir biliyor diye duşundum. Bir de onemsemedim de ee bende şuraya gideceğim demedim. Gerek bulmadım Konuşurken de babam geldi eve, ona da soylemek icin eve gelmesini bekliyordum. Telefonda kadına soylerken duysun istemedim. Neticede soylemedim.

Nişanlımın annesi de sormuş. Eee cıceksizguller nasıl diye.. Nişanlım da iyi napsıın bilmem nereye gitti demiş. Annesi de eee biz dun konuştuk bana demedi falan demiş... Nişanlım da gelmiş bana diyor ki eee sen anneme gideceğim dememişsin . Şimdi emin ol cok iyi oldu benden duyduğu. Boyle boyle oldu haliyle hayal kırıklığı ile eee biz dun konuştuk bana birşey demedi, falan demiş. Bana kızdı falan .

Acıkcsı endişelendim bu tavra. Neticede ben Bir yere gideceğim zaman illa soylemek zorunda değilim Buraya gidiyorum diye. Kendi babama daha soylememiştim Adam odaya girince telefonda soylerken duysun da istemedim.

Annesi beni sorunca. İyi napsın bilmem nereye gitti diyince nişanlım. Hayal kırıklığı ile eee bana soylemedi dedi diye donup bana kavga etmesini anlayamadım.

Siz olsanız ne duşunursunuz. Ben cok endişelendim. Evlendiğimde Birşey yapsam beni yanlış anlasa yuz falan assa direk kavga falan edecek heralde.
Kotu bir niyetim de yoktu ki. Bana guzelce soylemiş olsaydı nişanlım, boyle olmuş alınmış annem falan dese ben kendim arar anne boyle oldu ondan demedim o an alınma falan der gonul alırdım. Nişanlım kavga edince bende aramadım. Tepki gosterdim. Annesinin yuzu duştu diye bana boyle kavga edicek se ilerde cok sorun yaşayabiliriz dedim.. Orda tavrın " bana soyledi anne. O an aklına gelmemiştir soylediğimi duşunmuştur" falan olmalıydı dedim. Ki kendi annesi benim anneme laf ettiğinde sesimi dahi cıkarmadım ... Onu anlattım ornek verdim. Nişanlım da ben tepki gosterince ben akrabamı ziyarete başka bir şehre gideceğim diye kızdığını falan soyledi Bana kızacak yer arıyormuş da ondan kızmış falan.. Siz ne duşunursunuz