Merhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim ve bu siteyi daha onceden uye olmadan takip ediyordum ve cok seviyordum. Artık uye olup kendi dertlerimi paylaşayım dedim. Oncelikle bu konuda daha onceleri konu acıldığını biliyorum ama bir de kendi bakış acımı sizlere sunmak ve fikirlerinizi almak istedim.
Ben 32 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik dışında hayatımı duzene sokmak icin herşeyle uğraştım. İlk once mezun oldum, kucuk bir ilceye atandım. Sonra anadoluyu biraz dolaştım. Şimdi ise yuksek lisans yapıyorum ve bitirmek uzereyim. Biraz idealist biriyim aslında. Kariyer acısından belli bir yere gelmeye cok uğraştım ama sanırım bir noktayı kacırdım. Evlilik. İşin gerceği benim icin cok istekli, ne bileyim cabalayan bir erkek de olmadı. Ben de kucuk yerlerde yaşadığım icin demekki kafa dengi biri cıkmadı karşıma. Fakat bir baktım ki butun arkadaşlarım evlenmiş anne bile olmuşlar. İşin kotu yanı etrafımda bekar erkek de kalmamış Ben sanırım gec kalmışım. Yaşında birşey yok yine tanışırsın diyebilirsiniz ama kimle tanışsam evli. Gecen ay goruşmek isteyen biri oldu ama bir evlilik gecirmiş ve bir cocuğu var. Ben benim gibi hic evlilik yaşamamış biri olsun istiyorum. Bazı şeyleri birlikte yapalım istiyorum ama yaşımdan dolayı bekar erkek yok ya da iyiler coktan kapılmış gibi. Ne tavsiye edersiniz kızlar. İş işten gecmiş mi sizce?