Ah bu eltiler!
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ah bu eltiler!
-
03-10-2022, 06:49:02Bunlar hep mi boyledir yahu.. Bana nispet yapmak icin elinden geleni yapıyor, kendisi nişanlı biz sevgili.. Herşeyimiz cok guzel gidiyor, ailelerimiz zaten uzaktan akraba. Biz laf soz olmasın diye fazla samimiyet kurmamaya calışıyoruz fakat eltim olacak insan bana nispet yapmak icin elinden geleni yapıyor. Şu anda ikimizinde bi garantisi yok zaten bu tavrına anlam veremiyorum. Kendisi cok girişken ve diliyle sevdiren insan, yalakalık yapmaktan başka bildiği bir şey yok. Cok yağcı. Surekli bana kendini ovuyor, kendini ve cevresinde insanların onu ve fiziğini guzel bulduğunu anlatıyor, iyi de bundan bana ne? Bunu bir kere yapsa tamam ama hep aynı konu. Kendisini guzelde bulmuyorum yorumda yapmıyorum. Surekli bi laf sokma cabası icerisinde. Bi keresinde abim konuşmamıza şahit olup kendisine kızmış kızı doldurma diye. Ben işe karışmadım susmayı tercih ettim. Ama kimse farkında değil sevgilim dışında, şu an o kadar gozde ki hep ilgi odağı olmak istiyor. Lafına laf vermeyi bende bilirim fakat kotu olan ben olcam diye bir şey demek istemiyorum pek. Bunu sevgilimle paylaştığımda sende ver lafını, o seni kıskanmıyo ama aramızda olan bağı kıskanıyor ben farkındayım tek gelin olmak istiyor boşver diyor. Yaptığı şeyler abartılacak şeyler değil evet ama boyle yapmasına anlam veremiyorum. Ve bu yaptığı şeyler ben misafir olarak gitmişim, cok sacma. Sevgilim annesine veya abisine demekten yana ama ben soylemesini istemiyorum.