Selam hanımlar iyi geceler 3 senelik ilişkim var . Sevgililer gunu yaklaşıyor .Durumu bu aralar cok iyi olmadığı icin hediye almayalım dedi. Bende tamam dedim . Burda sorun yok, buğun konuşuyorduk bende dedim bana hediye alcakmısın diye, en azından bi cicek al dedim.Birden aklıma takıldı sormak istedim.Almıcam deseydi de sorun yoktu. Başladı bana laf soylemeye. Şimdi soylediği lafların bazılarını paylaşıyorum sizinle. Bana dedi ben senin yuzunden bu durumdayım. Sevgilim en başlarda yanıma cok geldi . Aramızda yol var ama ben gel demedim . O surekli geldi.Surekli gezmeye goturdu . Hediyeler aldı . Şimdi bu konu da beni sucluyor . Senin yuzunden bole oldu diye . Sinirlendiğin de dediği ilk kelime budur . Hediyeleri sayıp dokuyor onu aldım bunu aldım sen bi kupa aldın diyip duruyor.Oysa ben , kupa ,tişort ,gomlek,atkı aldım . Kutu hazırladım. Bir iki kez yemek ısmarladım. Sonucta ben ogrenciyim . Elime zor para geciyor ,anca bana yetiyor bu nankorluk değil mi sizce ? Bi diğer konu beni faturalıya gecirdi . Cok ısrar etti , ben her ay kontor atıran , paket yaptıran biri değildim . O kadar ısrar etti ki gecmem icin , ben de ona guvenip gectim . Şimdi biraz gecsin lafını yapıyor . Sen ode bu sefer gecti diyor . Faturalıyı kapatırcam en kısa zaman da .Ben ona sadece o soruyu sorduğum halde bana bunları soledi . Ve seni istemiyorum ,yoruldum da dedi . Bende direk engelledim . Profil resmimiz vardı kaldırmış. Napayım bunları yaptı diye ayağına mı kapanayım , zorla yaptırmadım ki , gel demedim , al demedim . Gecen sene Doğum gununu kutlayamadım param yok diye ,bana dediği şey hediye nedir bilmiyorum . Ondan onceki Doğum gunun de tişort aldım . Pasta aldım sarma sardım . Cok guzel kutladık . Bi Doğum gunu kutlayamadım sadece . Evet ben sadece o soruyu sordum bana bunları soledi . Allah razı olsun yaptı etti de bunların en kucuk seyde lafını yapması bilmiyorum.Bu arada sureli kendimi sorguluyorum . Cok uzuluyorum.Bide 2 gun once buluşun ca alıcam dedi sonradan tekrar almıcam dedi . Merakımdan sordum.Bide ozel gun falan diye duşundum birden