Canım biriciğim cocukluğum ve şimdiye kadar ki tum guzel anılarım babaannem gecen hafta beyin kanamasıyla hic bir hastalığı yokken sapasaglamken malesef 7 saatte bi anda vefat etti. Evde sandığında 30 bin tl cıkmış biriktirip saklamış amcamla babam boluşup mevlut masrafları ve cenaze masraflarını da bu paradan karşıladılar. Kadıncağız kendi Mevludunu kendi yaptı anlayacağınız. Babam da o paranın 1000 tl sini bana 1000 tl sini kardeşime verdi oyle gonlunden gecmiş biz istemedik yani. Şimdi ben o parayı ne yapacağım kadıncağız biriktirms harcamamis o paraya elleri değmiş.. manevi birşey almalıyım ki hep kalsın onu anayım ne olabilir?
Evinde bi ton şey almis biriktirms canım benim ..
Yememiş icmemiş kendine bakmamış hep biriktirms.. Iki oğluna daha hayattayken birer ev vermiş birde kendi iki katlı evi var hep tek basina kendi emekleriyle hem de . Canım benim keşke kendine de biraz alıp yiyip icseymis..
Arkasinda bıraktığı canım oğlum dediği adamın dediklerini duymuyor iyiki . Yazıklar olsun amcama da .. anne falan yok anne kalmadı demiş daha vefat edeli annesi 3 gun olmadan.. hayattayken annesini kabul etmeyip evine gelmeyen karısı sırf evi alacak diye cenazeye gelip babaannemim evine ayak basmayan kadin ertesi gun evdeki annemin babaanneme aldığı eşyalara goz dikip kadincagizin ağacının bademlerine kadar goz dikmiş pislik . Milletin uzuntusu yetmiyor aşağılık nelerin derdindeler. Bunlara izin verip o kadını annesinin evine sokan bunu da ister misin hayatim diyen amcama evi satmıyor muyuz diyen oğluna...oteki taraf onlara da var ..
O kadin o evi ne emeklerle yapmış 2.gunden satalım diyor..
Keşke babaannem asıl evladının babam olduğunu gorseydi.. Yazıklar olsun.. adamcağız bunların yaptığı terbiyeszlige mi uzulsun annesinin kollarında olduğune mi .. kimseye bu hayatta tam guvenmeyin....
Ne yapılır bu parayla ki ?
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Ne yapılır bu parayla ki ?