Tavsiyelerinizi bekliyorum.sayfalarca derdimi yazmayacağım.yani derdim ustune binlerce kelime ettim bisey değişmedi.kocam cok tuhaf biri baştan soyleyeyim.ailesi etkenli bir kavga ettik annenin yanina git dedi. Benim yanimda olmaz.bana kotu davranan kim varsa onu savunur.elin iyisidir.millete bonkor bana cimridir.hem vakti hem parası acısından.kari koca calisiyorduk.ama ailesinin etkisi bitmedi bitirmedi. Daha yaşında olmayan bebegim var.5 senelik evliydim.bebeğim tup bebek ile oldu.
Neyse bir ay aramadi ne beni ne kızı.ben gizlice takip ettim başka dul bir kadinla hep mesajlasmis.beni aramadan bi gun oncesi silmis kadini.ekran goruntusu nu aldim.hic bes kuruş para da istemedim.o da merak etmedi.aradi ama o kadar beynime yer etmiş azarlayıp durmasi acamadim mesaj atmış guzel konuscaktim ille bugun konuscaz demiş.ben musait degilim duşunmem lazim dedim
kendimi onla ne konusmaya ne goruşmeye hazir hissediyorum.arayınca bile bi tuhaf oldum.beni anneme yolladiginin haftasinda eşyalarını topla diye mesaj atmıştı cevap yazmamistim.musait değilim deyince
Valla sen bilirsin yazmış.ben bu laftan bana lutfet meye calışmış gibi
Buyuklerime sordum.git konuş ne dicek ters bisey derse sende terslen alttan alırsa alttan al dediler. Ben kendimi konuşacak gibi hissetmedigim icin gitmedim.bide mesajindw ben musaitim konuscaz diyor. Yani benim ne durumda olmam musait olup olmamam onemli degil de illa o musait olunca konuscaz.bana zaman yaratmaya niyeti yok. Gibi sanki biri zorlamış gibi hissettim.kendi istegi yok gibi.evliykende bekar hayati yaşıyordu.hep kahveden yatıya geliyordu.bizle ilgilen demek onun hayatina mudahale olup azarlayıp duruyordu beni.
Nasıl bir yol izlemeliyim.
Karar vermek dert
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Karar vermek dert