Annemle babam boşandı,daha once bir cok kez konu acmıştım.
Babam kendi ailesiyle kalıyor,bayadır babamı gormeye gitmiyorum 2 ay olmuştur ama eşim cocuğumu goturuyor.bana soğuk davranıyor o yuzden gormek istemiyorum surekli keyfi kacık hasta bilmiyorum yani cok etkileniyorum zaten calışıyorum cok yoruluyorum bir de babamın bu şekilde davranması beni cok etkiliyor
Anneme cok cektirdi ama bir donem iyiydik şu an bu durumunun sebebi kendisi cunku bekar gibi yaşadı
Hafta ici duşunuyorum hafta sonu giderim diye hafta sonu olunca vakit bulamıyorum bir de canım istemiyor.kayınpederimle bile vakit gecirirken babam aklıma geliyor vicdan azabı duyuyorum,benim kızımda ilerde boyle mi olur diyorum
Ama hic birşey eskisi gibi değil.annemi mutlu etseydi annem mutlu olucaktı biz de mutlu olucaktık,annemi mutsuz etti annem mutsuz olunca biz de mutsuz olduk,ben dengeyi kuramıyorum
Ne mutlu anımızda ne mutsuz anımızda artık birlikte değiliz ailemiz bolundu ama sonuc olarak annem mutlu babam mutsuz
Anneme de bayadır gitmiyorum 1 ay olmuştur ama annem dert etmiyor aman kızım sen eşinle cocuğunla mutlu ol diyor
Ama babam oyle değil soğuk soğuk,şimdiden boyle ben yaşlılığını duşunemiyorum
Her hafta sonu babamla ilgili icim daralıyor
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Her hafta sonu babamla ilgili icim daralıyor