Merhaba,

Uzun zamandır maruz kaldığım ve bugun yine yaşadığım bir durumu sizlere anlatmak, sebeplerini sormak icin bugun buraya uye oldum.

Ben 28 yaşında, 3.5 yıllık evli bir erkeğim (eğer forum kurallarına aykırıysa, sizlerden fikir aldıktan sonra silebilirsiniz uyeliğimi). Bekar hayatımda sadece 1 kez sevgilim oldu. Fakat ne zaman evlendim, yuzuğu taktım, kadınların ilgisi artmaya başladı. İş bahanesiyle yemeğe cıkma teklifleri, eski okul arkadaşları buluşmalarında kendilerini eve bıraktırıp kahveye cağırmalar, yine iş hayatında "avansımı bu ay kesme, odeşiriz" gibi teklifler vs vs gibi bir cok durumla karşı karşıya kalıyorum.

Bir erkek olarak sizlere şu soruları sormak istiyorum:

1- Neden bekarlığımı 1 sevgiliyle yaşattınız da evlendikten sonra kıymete bindim?
2- Bir arkadaşım da bu durum icin "kadınlar gezer, tozar, eğlenir, ne kadar karaktersiz varsa onlarla sevgili olur, evlenme cağları gelince de yuvasına sadık ve evini ayakta tutan guvenilir erkeklere kapak atarlar" diyor. Bu goruşe katılıyor musunuz?
3- Erkekteki evlilik yuzuğunun sizlerde nasıl bir etkisi oluyor ki? Hani bizim, sizin dekolte giyiminizden etkilenmemiz gibi falan bir his mi uyandırıyor?
4- İlk defa boyle bir foruma goz attım. Aman Allahım neler neler. Belki kızacaksınız bana ama biz erkeklerin biraz adı mı cıkmış acaba neler okuyorum oyle.

Son olarak, ben buraya sadece bunu sorup bilgi ve fikir almak icin geldim. Sizden de anlayışlı şekilde cevaplar bekliyorum. Lutfen hakaret ve kotu soz kullanmayın. Hepinize sağlık, mutluluk ve iyi bir yuva dilerim.